Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+
2 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+
Cibule najemno nakrájet,česnek utřít,bujon rozdrolit,dvě vajíčka,ochutit solí pepřem,trochu papriky vše promichat zahustit strouhankou,uděláš válec obalíš v hladké mouce a na pekáči potřít hořčicí posypat paprikou a drceným kmínem,péct na 200 klasika,horkovzduch tak na 180.pokud možno na sádle a polévat a podlévat vodou.
Jeden fígl od řezníka vezmeš 5-6 kostek ledu co jsou do pití(menší) a ruzně je tam vecpeš při pečení se voda postupně vypaří a do vzniklých mezer se vtáhne tuk takže při krájení je pak uvnitř plátku takové očko rosůlku.
Pokud ji chceš jemnější tak si musíš doma maso přemlejt a rovnou to mužeš semlejt vše dohromady,mleté od řezníka je takové hrubší,domací mlejnky to víc rozmělní,ale já mám raději hrubší takže mix. rukou.
dá se ještě koupit drubeží sekaná,takovej zmraženej válec pulku necháš rozmrznout a přimícháš sekaná dostane zas jinou chuť.
Ještě doma prolítnu recept co mám jestli jsem na něco nezapoměl.
Vlasťák1973 píše: No zkusím to z hlavy-1kg mletého,1 větší cibule,stroužek česneku,2vajíčka,pul kostky zeleninového bujonu,sul,pepř,červená mletá paprika,strouhanka.
Cibule najemno nakrájet,česnek utřít,bujon rozdrolit,dvě vajíčka,ochutit solí pepřem,trochu papriky vše promichat zahustit strouhankou,uděláš válec obalíš v hladké mouce a na pekáči potřít hořčicí posypat paprikou a drceným kmínem,péct na 200 klasika,horkovzduch tak na 180.pokud možno na sádle a polévat a podlévat vodou.
Jeden fígl od řezníka vezmeš 5-6 kostek ledu co jsou do pití(menší) a ruzně je tam vecpeš při pečení se voda postupně vypaří a do vzniklých mezer se vtáhne tuk takže při krájení je pak uvnitř plátku takové očko rosůlku.
Pokud ji chceš jemnější tak si musíš doma maso přemlejt a rovnou to mužeš semlejt vše dohromady,mleté od řezníka je takové hrubší,domací mlejnky to víc rozmělní,ale já mám raději hrubší takže mix. rukou.
dá se ještě koupit drubeží sekaná,takovej zmraženej válec pulku necháš rozmrznout a přimícháš sekaná dostane zas jinou chuť.
Ještě doma prolítnu recept co mám jestli jsem na něco nezapoměl.
já bych tam ještě přimlel játyrka