Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s chladícími zařízeními. Pomohlo by mi to vybrat jaké koupit.
Plánuju pořídit chladící zařízení pro malé akce (10, maximálně 15 lidí), takže nepotřebuju profi-věci používané na srazech a festivalech. Používáno bude odhadem tak 5-8 krát do roka.
Chladící zařízení musí obsahovat kompresor, nemělo by být příliš velké a těžké. Narážecí hlavy na klasické sudy, o výčepka na minisoudky 5l nemám zájem.
Co říkáte například na Lindr PYGMY 20/K?
Vítám zkušenosti s různými chlaďáky i doporučení. Díky!
Je nás tady brňáků víc co se známe, neměl bych problém přispět třeba čtvrtinou ceny s tím, že kdo to bude potřebovat vezme si to. Prostě se na to ve čtyřech složit a půčovat si to.
Myslím že dát dohromady čtyři lidi kteří jsou schopni složit 2.500,- Kč na dřevo bez keců za možnost neomezeného využívání zařízení by neměl být problém.
1 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
Na malou využitelnost by sis asi taky nestěžoval, je to celkem pohoda když si po dobrym obědě nebo po večeři natočíš pivečko (pokud tedy nejsi vyloženě hospodskej typ) nebo když se někdo staví na návštěvu a ty ho pohostíš točeným.
Já si na pípu zvyk že bych bez ní už nevydržel.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivo: výčepní zařízení
Myslím si že na to aby si to každej třikrát do roka půjčil není potřeba si u toho rozmlátit držky.
1 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
Až ho vypiju tak koupim asi Svijany 11, ty sou taky dobrý.
Takže ANO po obědě si narazim sud a až ho vypiju ( občas mi někdo pomůže) tak si koupim jinej a mám zase naraženo. Umě ve špajzce je prostě točený pivo 333 dní v roce. (někdy se hold stane že dojde a dám si tejden pauzu )
PS: do hospody moc nechodim
Edit: tady sem měl něco Plzeňskýho
Naposledy editováno 13.08.2013 20:04:52
1 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
1 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivo: výčepní zařízení
Vendous píše: Tak třeba teď mám naraženýho kozla 11
Až ho vypiju tak koupim asi Svijany 11, ty sou taky dobrý.
Takže ANO po obědě si narazim sud a až ho vypiju ( občas mi někdo pomůže) tak si koupim jinej a mám zase naraženo. Umě ve špajzce je prostě točený pivo 333 dní v roce. (někdy se hold stane že dojde a dám si tejden pauzu )
PS: do hospody moc nechodim
Edit: tady sem měl něco Plzeňskýho
Jak dlouho vydrží naražené pivo, než se nějak zkazí a bude hnusné? A kofola?
Díky
1 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
Záleží čím to budeš tlačit ze sudu, pokud COčkem tak to vydrží v podstatě podle trvanlivosti piva ale pokud vzduchem tak maximálně 3 dny
2 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivo: výčepní zařízení
Pygmy mám již od roku 2016 a ještě žádný problém.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pivo: výčepní zařízení
Danny350 píše: Froggyc>
Pygmy mám již od roku 2016 a ještě žádný problém.
A kolik týdnů v roce ho máš v provozu. Já tak 8 týdnů.
1 reakcí na tento příspěvek Pivo: výčepní zařízení
pípa here