2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
ZlomenyUcho píše: Creck> Vyhul mi klobásu za 180-200kč
Mam obrovsky smich jen kdyz se podivam na avatar
Tve ekonomicke vzdelani zrejme presne odpovida
Pisu, velice ti fandim, az budes jak dement - samozrejme opravnene, stat cely den v -10 a vydelavat neuveritelnych 10 kc na kazde klobasce, tak si vzpomen
Tohle je ta prava prace pro podobne individua, mam prodano 100 klobas, to byla fuska , uf litr v kapse jdu zaplatit vsechny poplatky.
Jeste jednou , jsem tvuj fanda, napis jak jsi dopad za pul roku
1 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
Von jako vohřát klobásu a natočit pivo umí kde kdo, a akce kde se rojí lidi už jsou dost obšlápnutý a je to samo kamaráčoft jako ve všem.
Takže nečekej že někomu řekneš že máš hrnec a v něm horkou vodu a že to bude super páč se do toho dá dat párek.
Ale to by samo nemohl člověk začít s ničím. Jen prostě pokud nemáš kontakty nečekej zázraky.
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
2LEKO píše: ...základ je "byrokracie"a "papíry"..potom,čas,parťáka, auto,stánek,vybavení,dodavatele produktů,zásoby,a peníze...do startu počítej ze statisícema,které můžeš v nejhorším případě "vyhodit"...stačí špatné počasí a nebo konkurence!
Já bych to tak nedramatizoval, dodavatele sežene jednoho řezníka - časem se naučí nakupovat tak aby nebral moc navíc. Potom nějakou nápojovku - tam se většinou není problém dohodnout na vrácení neotevřenejch beček. A když nejsou lidi, tak provar na zboží není nijak likvidační.
S tím výtěrem má Árny recht, musíš mít zdravotní průkaz a měl by proběhnout i výtěr pro jeho získání. Ještě si v tomhle kšeftu musíš hlídat dodáky, vést záznamy o chlazení zboží a tak. Kdyby se někdo zasral a řekl, že jedl u tebe, musíš prokázat, co a jak se s jídlem dělo v době mezi koupí a prodejem.
cort píše: Já bych to tak nedramatizoval, dodavatele sežene jednoho řezníka - časem se naučí nakupovat tak aby nebral moc navíc. Potom nějakou nápojovku - tam se většinou není problém dohodnout na vrácení neotevřenejch beček. A když nejsou lidi, tak provar na zboží není nijak likvidační.
S tím výtěrem má Árny recht, musíš mít zdravotní průkaz a měl by proběhnout i výtěr pro jeho získání. Ještě si v tomhle kšeftu musíš hlídat dodáky, vést záznamy o chlazení zboží a tak. Kdyby se někdo zasral a řekl, že jedl u tebe, musíš prokázat, co a jak se s jídlem dělo v době mezi koupí a prodejem.
...já to dramatizuju,jelikož znám mnoho lidí, co to nedramatizovali...a těžko se z toho kdy dostanou..příklad..stánky na Mácháči nebo jiných jezerech a jiných "atraktivních" akcích...to samé v zimě u vleků..vše hlavně ovlivnilo počasí a nebo neúčast lidí...a smlouvy a nájmy /v desetitisících/se platí a uzavírají měsíce předem,takže těžko předpoládat, co se stane a co bude,a těžko co měnit,když už je ta zasmluvněno..prostě je to riziko a na to upozorňuji..ostatní je jen další zátěž!..ale zkusit se to může a třeba to vyjde!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
Ja kdyz se projdu po Havirovskych slavnostech, klobasu tam nabizi zhruba 300 stanku a nevedi co s tim.
Zisk neni vetsi nez 10 kc z jednoho kusu a stoji tam v mrazu, desti, vetru.
Na klobasu, kterou nekdo koupi pod 200 kc/kg tak to mu ten kseft vydrzi fakt dlouho
Creck píše: ZlomenyUcho> muzes mi rict co ti na vyteru z riti prislo divne ???
Zdravotni prukaz je zaklad at si skryvas co chces magore.
Souhlasím Co mu přišlo divné? Třeba se stydí za to, že by z něj mohl být praktický rektální alpinista
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
Normalni dobra klobaska z masa 180 - 200 kc/kg
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
Packyn píše: Creck> To je fakt poctivá klobása z masa se s tim co prodávají nedá srovnávat
Jj, jako nechapu tenhle pristup , jdu do kseftu kde je miliarda konkurence , ktera nabizi humus co se neda zrat a tak tak preziva , s tim ze budu nabizet to same a stat tam jak trouba v mrazu za par petek denne.
Jeste ze uz takove napady mam davno za sebou
Defacto cesky narod zrat klobasy na nejake akci , odnaucili tihle chytraci nabizejici neskonaly humus.
Naposledy editováno 07.12.2013 23:22:22
3 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
cort píše: Vole, Ti je z jara dovezu, jsou od poctivého řezníka a ne z marketu. Ale popravdě, mě rychlý občerstvení jednu dobu vrtalo hlavou a koketoval jsem s myšlenkou kebabu. Jenže toho je dneska všude tři prdele, tak hledat jinde. Třeba bramboráky, stojí to v nákladu nic, málo kde je maj, můeš nabízet několik variant z jednoho základu...
S trávou a bez1 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
To pujdes do konkurence s nabidkou : mam stejny humac jak vsichni ostatni ?
To je asi jak dneska s hospodou, vsude super pivo z ktereho se na druhy den poseres jak z gutalaxu a vsichni hostinsti premysli proc jim tam nikdo nechodi.
Naposledy editováno 07.12.2013 23:58:43
1 reakcí na tento příspěvek Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
nejradši mám kebab a hamburgry, namlít hovězí je jednoduchý, koření, bulka, domácí dresing, čedar, zelenina a sedm pětek jen to hvízdne
Lion píše: cort> zrovna bramborák je asi jediný stánkařský jídlo, který bych nedal... vana oleje a v tom se koupe placka... ten smrad mi stačí jen když kolem toho musím projít
nejradši mám kebab a hamburgry, namlít hovězí je jednoduchý, koření, bulka, domácí dresing, čedar, zelenina a sedm pětek jen to hvízdne
Já braamboráky na akcích rád, když jsme jezdili po rallye, tak měli všude klobásy a tohle byla změna. Nedám si teda z friťáku, pánev na francouzký palačinky je záruka dobroty. Kebab jsem v čechách ještě dobrej nejedl, turci v raichu mě holt rozmlsali, pacholci...
Arnolde neser, když říkám, že jsou dobrý a poctivý, tak jsou prostě dobrý a poctivý. Tečka.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
Lion píše: cort> zrovna bramborák je asi jediný stánkařský jídlo, který bych nedal... vana oleje a v tom se koupe placka... ten smrad mi stačí jen když kolem toho musím projít
nejradši mám kebab a hamburgry, namlít hovězí je jednoduchý, koření, bulka, domácí dresing, čedar, zelenina a sedm pětek jen to hvízdne
kdysi dávno (tak 4 - 5 let zpátky) měli dva mladý borci na srazu ve veltrusích stánek s bramborákama a dali do něj vše co sis jen vymyslel, třeba houbovou směs, olomoucký tvarůžky, kuřecí prsa, zelí atd... nemělo to chybu a za rozumnou cenu (tušim kolem 50 kč a byl to fakt óbr plněnej bramborák ) a co se týká toho přepálenýho omastku, to k tomu asi patří a jelikož bramborák dost "saje" omastek, nemusíš se obávat že bude hodně přepálenej, protože se pořád dolívá to u hranolků je to kolikrát podstatně s přepálenym omastkem o poznání horší
a nezlob se na mě, ale hamburger za 7 pětek, to bych si opravdu nekoupil, pokud by k tomu nebyla černoška grátis
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
www.iprima.cz/sites/default/files/images_original/11/Hamburger%20s%20bylinkovym%20maslem.jpg
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co udělat proto, abych mohl vařit jídlo na akcích?
Lion píše: mára929r> i hamburger se dá udělat pořádně
www.iprima.cz/sites/default/files/images_original/11/Hamburger%20s%20bylinkovym%20maslem.jpg
neříkám že ne, a rád si za kvalitní jídlo zaplatim, ale za hamburger dát 70 kč (a to i když bude hodně dobrej) fakt nedám, a to z jednoho důvodu - abych se najedl, musel bych sníst aspoň tři a když si to spočítáš, tak za cenu 210 kč máš v krčme průměrné dvě hotovky i s pitím