Víte co, vážená vládo?
BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE
na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!
šmejdi a zmetci
Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
PetrXX píše: FJRPEPA> na panenskem olivovem oleji je zbytecne smazit, uplne ho tim zlikvidujes.
Tak smažím převážně na sádle, ale občas i na tom olivovém oleji, myslíš likvidaci chuťovou ? Ten olej spíš používám do marinád či salátů.
Vozím si ho až od hranic Černý Hory z malý vesničky přímo od výrobce a chuťově je daleko lepší než z obchodu.
Teď mi došlo, že oni tam na tom oleji dělají úplně všechno, tedy i smaží. Příště až tam budu musím se poptat.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: tvůj problém je v moc čerstvým mase. na stejky by mělo bejt stařený a pořádně tlustej plátek,klidně 5-6cm. když to nemáš v oku,kup si teploměr a nemůžeš to zkurvit. litinovou pánví taky nic nepokazíš
tak tak, litinová pánev má prej nejrovnoměrnější rozložení tepla, já si jí pořídil speciálně na steaky, leč zatim jsem nenašel odvahu doma něco vyzkoušet... předchozí pokusy dopadly neslavně a v létě jsem si užil krávu na grilu, takže doma když už lepší maso, tak panenku, to mi přijde o dost vděčnější než hovězí, zatim se mi snad nepovedlo ho jakoukoliv úpravou zkurvit to hovězí je hold taková alchymie, ale je fakt, že nejvíc asi udělá výběr masa, nesmí se šetřit...
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
FJRPEPA píše: Tak smažím převážně na sádle, ale občas i na tom olivovém oleji, myslíš likvidaci chuťovou ? Ten olej spíš používám do marinád či salátů.
Vozím si ho až od hranic Černý Hory z malý vesničky přímo od výrobce a chuťově je daleko lepší než z obchodu.
Teď mi došlo, že oni tam na tom oleji dělají úplně všechno, tedy i smaží. Příště až tam budu musím se poptat.
A určitě smaží na panenským? Já na smažení kupuju olivovej, ale z pokrutin. Ten je určenej na smažení.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
HondaGiRRl píše: A určitě smaží na panenským? Já na smažení kupuju olivovej, ale z pokrutin. Ten je určenej na smažení.
olej na smažení by měl bejt rafinovanej,podle odborníků.1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: Johnny83> bydlím kousek od obchodu,kde se prodává stařený hovězí a kamarád je úchyl,kterej má tu věc na staření doma,tak mám přísun. z čerstvýho masa to nedám taky,jedině v konvektomatu a to je nuda,to je tak blbuvzdorný,že to může dělat i ženská
a kde prosimtě? do Kralup občas jezdim... to bude tak 700,- za svíčkovou a roštěnec a 500,- za pupek ne? to jsou hrozný ceny tvl...
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: olej na smažení by měl bejt rafinovanej,podle odborníků.
Jde o to, že na hovězí, který se smaží zprudka na vysokou teplotu limituje olivovej olej jeho kouřová teplota. Nad ní ztrácí aroma a taky je problém s karcinogenama.
do 150-170 C je to použitelný. Ale má to smysl asi jako šupinky zlata v čokoládě.
Bonnerider píše: Steaky miluju, ale nikdy jsem se je nenaučil doma dělat. Vždycky když jsem to zkoušel, tak byly tvrdé. Takže jen chodím do steak housů, kde cena začíná na 500,- bez přílohy.
Nevzdávej to, kup maso k tomu určený už u řezníka, kterej to má v nabídce, rozpal pánev tak, že nad ní neudržíš ruku déle jak tři vteřiny a pak už to nech z každé strany přesně podle stopek. Zační třeba 90 sekundách a během 2 až 3 večeří to budeš mít tak, jak to chceš ty.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: a kde prosimtě? do Kralup občas jezdim... to bude tak 700,- za svíčkovou a roštěnec a 500,- za pupek ne? to jsou hrozný ceny tvl...
v nowacu. já už svíčkovou skoro nepoužívám,roštěnec je lepší cenu nevím,ale asi to bude dost.1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
PetrL3 píše: Jde o to, že na hovězí, který se smaží zprudka na vysokou teplotu limituje olivovej olej jeho kouřová teplota. Nad ní ztrácí aroma a taky je problém s karcinogenama.
do 150-170 C je to použitelný. Ale má to smysl asi jako šupinky zlata v čokoládě.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: v nowacu. já už svíčkovou skoro nepoužívám,roštěnec je lepší cenu nevím,ale asi to bude dost.
V Nowacu se kupuje maso? Dyk se tam vyráběj nanuky Mám je tady naproti přes ulici,největší výrobce zmrzliny v republice,pokud se bavíme o tom samým,ted' to je Bidvest,největší jihoafrická firma u nás.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: maco> u vás je nejspíš všechno jinak
Nebo u vás tám věšej bulíky na nos Bidvest maso a ryby tak maximálně zamražuje.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: maco> no jasně, mražený z drcenejch ryb přece dneska už je možný všechno, viz Lidl, Tchibo, Alza... každej chce prodat co nejvíc, tak hold rozšiřujou portfolio, a člověk aby se v tom pak vyznal...
Ryby tady vozí z Kanady nebo Aljašky,to mají napsané na obalech,maso nevím odkud je,možná z Polska,možná z Bivoje co je sto metrů od nich.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
maco píše: Nebo u vás tám věšej bulíky na nos Bidvest maso a ryby tak maximálně zamražuje.
to víš že jo,ten krám plnej chlazenejch ryb a masa je jen nakreslenej http://www.nowacomarket.cz/1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: PetrL3> podle mě vepřovej řízek patří na sádlo,telecí na přepuštěný máslo a kuřecí do popelnice klidně politej kečupem
Tak vono je kure a kure. Takovy kure , ktery beha po dvore se stou beztvarou hmotou ktere v obchodech rikaji kureci rizek, neda srovnat.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
gugo píše: Tak vono je kure a kure. Takovy kure , ktery beha po dvore se stou beztvarou hmotou ktere v obchodech rikaji kureci rizek, neda srovnat.
nejlepší kuře je kachna. já to nežeru. ale jsem u nás jedinej1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
PetrXX píše: Opet viz nemako... olivovy olej se ma nechat nasaknout do masa a samotny steak se dava na uple suchou, co nejvice rozpalenou panev, ktera steak okamzite zatahne.
Gugo, jak delas steaky, ty vrahu? :)
přesně.
3 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Jarrinn píše: Johnny83> vyser se na nejaky zradlo pro ptaky, zajdem nekam na dietni kacenu....jsem na ni dostal chut jako prase
neříkej dvakrát,jsem v kladně v kompeku1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: jděte s tim žrádlem už do prdele, napřed řízky, teď dokonce steaky, kdo to má vydržet, kor když na něj v lednici čeká kuskus s cuketou to byl teda nápad chtít do svatby shodit ty přebytečný špeky na břiše
jako by jednoho neštěstí nebylo dost1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: jako by jednoho neštěstí nebylo dost
tak víš jak, kdyby bylo na mně, tak by nic bejt nemuselo, ale ty ženský to prostě chtěj no, a co bychom pro ně neudělali
maco píše: Ryby tady vozí z Kanady nebo Aljašky,to mají napsané na obalech,maso nevím odkud je,možná z Polska,možná z Bivoje co je sto metrů od nich.
Tady zase Vodňanský pravý český kuře je to co Babiš na něj dá nálepku ale přitom je z Polska či Číny
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
a zkus dietu co drzi kamos. Ji jenom maso a zeleninu. Zadna mouka (pecivo, knedle atd) a zadnej cukr. A samozrejme zadny vecerni vyzirani lednicky .
Shodil za mesic snad 5kg.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: neříkej dvakrát,jsem v kladně v kompeku
kachna, kachna