Víte co, vážená vládo?
BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE
na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!
šmejdi a zmetci
Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Creck píše: Johnny83> 300 za kilo .... covece maso na steak stoji 300 za dva platky. Kilove okolo 800/kg.
Ze supermarketu ho ma globus, jinde v supermarketu jsem to nevidel.
bývá v Makru.
Nejčastějc dovozy z Argentiny nebo USA, klidně i 1000 za kilo s daní.
Nechápu jakej je v tom rozdíl, radši bych teda žral steak z českýho bejka.....
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Yura píše: bývá v Makru.
Nejčastějc dovozy z Argentiny nebo USA, klidně i 1000 za kilo s daní.
Nechápu jakej je v tom rozdíl, radši bych teda žral steak z českýho bejka.....
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
umej tam zahnat mlsnou na vsechno...od prasete po klokana
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...
Klokani kapsu plnenou medvedem, to cele zabalene v chrestysi kuzi a grilovane na zralocich ploutvach.
K tomu asi Plzen 12...nebo co se pije ke klokanovi
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: Jarrinn> tušim že steak z chřestýše tam byl 200g za 2000,-... tvl chodíš každej den do Dundee a nevíš co se pije ke klokanovi
Do dundee chodim tak jednou za mesic a klokany tam nedelej
jediny maso, ktery mi chutnalo a nevedel jsem jakej delalo zvuk zaziva, byl danek.
z hada by se mi obratil kybl, u klokana bych si pripadal jak kanibal
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: Jarrinn> ochutnal jsem nutrii a dobrý kamarádovi rozkousala sondu od sonaru,tak jí upek a dával nám koštnout
jak to chutna? tipuju to na kralika
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Jarrinn píše: jak to chutna? tipuju to na kralika
podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...
Ochutnal bych klidně všechno, zejména krokodýla a chřestýše.
Žraloka jsem měl, ten se jí v přímořských oblastech celkem běžně, kůň se jí (jedl) i u nás, klokan bude nejspíš jako větší králík? a medvěd ... to nevím.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Johnny83 píše: Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...
Některá zvířata se dají chovat na umělých farmách. Sice asi podmínky budou pro ta zvířata "top", inu - budiž....nekurvíme tím podstatu přírody.
Ale žrát žraloky a medvědy, to je zvrhlost. Lidstvo by mělo bejt rádo, že nám tu vůbec ještě posledních pár medvědů běhá a žraloků plave... zrovna jako velryb a tygrů. A ne to všechno sežrat, a naši prapravnuci ať si užijí pustý svět....
Naposledy editováno 14.09.2017 13:30:36
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
nemako píše: podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst
podobnej recept jsem slysel od kamarada, kterej se ptal domorodcu na Novym Zelande jak chutna ptak Kiwi (nebo co to bylo za ptaka)
Ze prej uplne nejlepsi, jak ho pripravit je takhle. Do hodne velkeho hrnce se da hodne vody a dva stredne velky kameny. Az zacne varit voda, tak se tam da ten ptak a na mirnym ohni se to vari dva dny. Pak se vidlickou zkusi jestli uz jsou kameny mekky...pokud ne, tak varime dalsi dva dny, ale uz bez toho ptaka
Naposledy editováno 14.09.2017 13:34:49
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
Dnes už se to zaplaťpánbů nesežene. Možná od Eskymáků.
Anebo od blbců z Japonska. Nechápu, že tak vyspělému národu nedochází, co páchá, když vraždí poslední tvory vymírajícího druhu.