Naposledy editováno 06.05.2020 21:42:00
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
2 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
Netron píše: to si tam u vas namazete na chleba a soutežite, kdo to prezije ?
na to nemám. máme tu alžířany a jsou vyhlášený požírači paprik. hned tak něco je nepálí. kupuju od nich rýži a koření. taky tam někdy zajdu na jídlo,moooc dobrý to dělaj1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
zase co s tim. jedine jako koreni do bramboraku. kdyz to dam do skleniku, tak me to nejaky fetky prijdou vybrat
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Vyjížďky,pokec východní Čechy
2 reakcí na tento příspěvek Vyjížďky,pokec východní Čechy
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Vyjížďky,pokec východní Čechy
Netron píše: to si tam u vas namazete na chleba a soutežite, kdo to prezije ?
Něco podobného jsme jednou dělali s kolegy v práci. Jeden kluk pěstuje pálivé papričky na balkóně, přinesl je jednou do práce v takové mističce od polárkového dortu, a že prý jestli chceme ochutnat. Tak jsem nechtěl bejt měkkej, popadl jsem jednu za šťopku (byla žlutá, měla úplně stejny tvar jako naše běžné papriky, jen byla mnohem menší - asi tak 3 cm) a chystal jsem se ji skousnout. V poslední chvíli mi ji však kamarád sebral (se slovy: "Chceš dostat anafylaktickej šok!?") a potom ji ostrým nožem rozřezal na plátky tenké 1 mm. Jeden z těch plátků mi pak dovolil sníst.
Sotva se to dotklo jazyka, začalo mi téct z očí, z nosu, a když jsem to rozkousal a spolkl, myslel jsem, že shořím zevnitř. Ostatní se skvěle bavili. Dali mi krabici mléka, kterou tam měli připravenou pro takové případy. Vypil jsem skoro půl (chudák kolegyně, která se stará o občerstvení - mléko mělo být přece do kávy!!!) a po 10 minutách jsem už zase fungoval. Kolega říkal, že tuhle papričku si nakrájí jednu do 10-litrového kotle guláše, pokud ho chce mít hodně ostrý. Nevím, co to bylo za druh, snad Habanero (nejostřejší z těch, které se běžně jedí).