(Abychom to mohli porovnat s realitou a zjistit, jací jsme byli optimisti )
Změnil jsem pořadí v názvu, s tím co nás pravděpodobně čeká jsou ceny za phm asi ta menší bolest
Naposledy editováno 15.10.2022 22:34:10
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Jarrinn píše: Medved> mmnt, mmnt...
..kdyz dam do google "slidak" a kliknu na "obrazky", tak mi to ukaze hnusnyho velkyho pavouka. Ta vec se vyskytuje v CR?
Vyskytuje se převážně ve východní části Evropy, především ve stepích Ruska a Maďarska. Nejzápadněji se vyskytuje na východním břehu Neziderského jezera. Kdysi se rovněž nacházel na více místech na střední a jižní Moravě, na písčitých březích řek. V polovině dvacátého století úplně vymizel a byl dokonce považován za regionálně vyhynulého, ale od roku 2007 se zde opět začal objevovat . Slíďák tatarský je díky zvýšení své početnosti v posledních desetiletích v České republice zařazen na červený seznam v nejnižší kategorii málo dotčený
Naposledy editováno 04.11.2022 13:45:20
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Medved píše: zmulin> Zaprednice ti lezla po baraku? Maximalne tak zvenku ... v baraku ti ji neverim. Slidaka sis nejspise popletl s velkym krizakem - bezna zamena, slidak u nas nezije.
Hele nevim.Klidně je možný,že sem se splet.Tu jedovatou zápřednici sme už na zahradě měli.Zrovna v našem okolí se proslavily.V baráku mi to přišlo jako jinej druh,tak sem vygooglil,že by to mohla bejt ta Mildeova.
Se slíďákem něco podobnýho.Připadal mi,že má ze mě oči na vrch hlavy a macatější zadek a google říkal,že by to mohl bejt jeden ze dvou druhů co u nás žijou.
assassin píše: Hele a ve vysavaci taky? Tam neni moc prostoru, tam by to mohl poznat rychle… skoda, ze nejdou vysávat i kočky
Nevim,ale semtam je taky vysávam To co občas proběhne v garáži mi přijde,že už umí i mluvit
Naposledy editováno 04.11.2022 14:15:20
1 reakcí na tento příspěvek Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Ale teda to co se na podzim stahuje do baráku z venku, to by mě v pěstním souboji sundalo jak nic... Nejhorší to bylo, když byl barák novej, tak ten první podzim byli úplně všude, macatí velcí chlapáci.
A to mám slušnej trénink. Strávil jsem opakovaně slušnej čas na Reunionu (indický oceán) a tam mají obří skákací pavouky - Babouk (třeba vesnice v horách v určitý čas roku je pokrytá hustou pavučinou, v nich tisíce pavouků...). Ind/drancouz - majitel hotelu, uměl ty pavouky chytat do ruky (doslova plná dlaň pavouka) a když ho zabíjel, tak to křupalo jak když porcuješ kuře.
Nebo v Číně - jihovýchod, Guizhou a Sichuan...obr pavouci, tělo jak krysa, fuj! Ti malí úplně všude.
Na těch místech jsem se naučil větrat a stát při tom v okně, aby tam ty kurvy nenalezly dovnitř...
Těch našich se od té doby skoro nebojím.
Naposledy editováno 04.11.2022 14:32:09
A ty hnusný černý, hajzlový, to je skoro vždy pokoutník domácí. Mě pavouci nevadí, klidně je chytám do ruky a odnesu pryč. U nás je hodíme do kolny nebo na půdu, tam ať si předou. Není jedovatej, ale umí ve strachu kousnout, když hryzne do místa se slabou kůží, můžou se tam objevit i drobný krvavý tečky. Pokoutník naopak pavučiny dělá, a dělá je všude, s čímž mě občas serou
A když jsi byl v těch tropech - oni je tam žrali? Prej jsou pochoutka, takový ty obrovský huňatý, velký jak talíř. Fuj tajbl
1 reakcí na tento příspěvek Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Raději bych do huby dal tyto věci, než např. koprovku a křenovku
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
zmulin píše: RomanSS> Kromě krve znamená ze nezeres ani prdelacku?
Tu žeru. i mozeček
Ale já jsem divnej...ze zabíjačky toho moc nejím.,..jelita, tlačenku a jitrnice zase tak moc nemusím, spíš vůbec
Tu krev z kačeny a kuřete jsem prostě nedal, když ti jí dají v misce, ať si jí dáš do vývaru...a to jsem zbytek vnitřností dal a vychutnal si
Petr> Rajská? To je moje asi nejoblíbenější český jídlo
Naposledy editováno 04.11.2022 15:58:33
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Pavouka bych do tlamy nevzal. Asi hmyz obecně, ble
Přitom živý mi ty tvorové nevadí.
S tvou chutí zkoušet neznámé jídlo mi připomínaš toho Francouze Chesneaua. Nedávno dávali ten díl, jak byl ve Vietnamu, a tam ho pohostili vařenejma kachnima vejcema, kde bylo kachně těsně před vyklubáním. A žrali to celý, se zobákama, s peřím.... Teda to byl kachor nechutnej, fuj. Hnusnější je snad už jen žrát hovno
zmulin píše: Hele nevim.Klidně je možný,že sem se splet.Tu jedovatou zápřednici sme už na zahradě měli.Zrovna v našem okolí se proslavily.V baráku mi to přišlo jako jinej druh,tak sem vygooglil,že by to mohla bejt ta Mildeova.
Se slíďákem něco podobnýho.Připadal mi,že má ze mě oči na vrch hlavy a macatější zadek a google říkal,že by to mohl bejt jeden ze dvou druhů co u nás žijou.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Yura píše: RomanSS> tak to máš u mě za odvahu.
Pavouka bych do tlamy nevzal. Asi hmyz obecně, ble
Přitom živý mi ty tvorové nevadí.
S tvou chutí zkoušet neznámé jídlo mi připomínaš toho Francouze Chesneaua. Nedávno dávali ten díl, jak byl ve Vietnamu, a tam ho pohostili vařenejma kachnima vejcema, kde bylo kachně těsně před vyklubáním. A žrali to celý, se zobákama, s peřím.... Teda to byl kachor nechutnej, fuj. Hnusnější je snad už jen žrát hovno
No já mám to štěstí, že rodiče jsou gurmáni, tak všelijaký mořský potovory atd. mi příjdou úplně normální a miluju to.
A další štěstí je to, že se od malička s mladší ségrou hecujem , co dáme do huby a sežerem... takže jediný, co nejím, jsou zhnusený srance ze školní jídelny - špatně pokrájený maso, mrkovká, koprová, fazolová a křenová omáčka...
Červy zkus ochutnat...fakt se překonej a uvidíš, že to je mňamka. Opražený červi s medem, to je fakt luxus. Když je necháš vyhladovět a správně uděláš, tak je to jen protein a zbytek záleží jak to ochutíš...
zmulin> Mně tam ale fakt horzně chutnalo...ťamani na jihu vše umí dokonale vychutit...jídla tam byla snad jedny z nejlepších, co jsem kdy poznal...vážně jedinej problém byl extrémní, ale fakt kurevská pálivost naprosto všeho...a to pálivý miluju...měl jsem v teamu i inda a ten to taky nedával...po extrémně pálivý snídani jsem musel zpět na pokoj...vysrat se v křečích ale za mě jedno z nejlepších míst, kam jsem se dostal
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
RomanSS píše:
...červy zkus ochutnat...fakt se překonej a uvidíš, že to je mňamka. Opražený červi s medem, to je fakt luxus. Když je necháš vyhladovět a správně uděláš, tak je to jen protein a zbytek záleží jak to ochutíš...
...po extrémně pálivý snídani jsem musel zpět na pokoj...vysrat se v křečích ale za mě jedno z nejlepších míst, kam jsem se dostal
tak nez tyrany vyhladovely zvirata a nebo v krecich srat z vietnamsky snidane, tak si radsi pochutnam na krenove omacce nebo jelitu
...co fakt nemuzu a docela me to vlastne mrzi je drztkova polivka a skopovy maso. Oboje mi lahodi zrakem, ale jakmile k tomu cichnu, tak okamzite havarijni STOP. A treba takovy jehne na grilu....to me fakt sere, ze to nemuzu
Zaujimave, ze kriziaky mi nevadia, asi som zvyknuty z detstva. Ale tie hnusne velke cierne a chlpate biele su odporne. Hajzlove pavuky ani neriesim, to je neskodne
Naposledy editováno 04.11.2022 18:13:30
3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
RomanSS píše:
A další štěstí je to, že se od malička s mladší ségrou hecujem , co dáme do huby ...
Tak snad ma segra porad pred tebou navrch
Yura píše: RomanSS> tak to máš u mě za odvahu.
Pavouka bych do tlamy nevzal. Asi hmyz obecně, ble
Přitom živý mi ty tvorové nevadí.
S tvou chutí zkoušet neznámé jídlo mi připomínaš toho Francouze Chesneaua. Nedávno dávali ten díl, jak byl ve Vietnamu, a tam ho pohostili vařenejma kachnima vejcema, kde bylo kachně těsně před vyklubáním. A žrali to celý, se zobákama, s peřím.... Teda to byl kachor nechutnej, fuj. Hnusnější je snad už jen žrát hovno
To raději sežeru to hovno, než rýžový nákyp.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Jarrinn píše: tak nez tyrany vyhladovely zvirata a nebo v krecich srat z vietnamsky snidane, tak si radsi pochutnam na krenove omacce nebo jelitu
...co fakt nemuzu a docela me to vlastne mrzi je drztkova polivka a skopovy maso. Oboje mi lahodi zrakem, ale jakmile k tomu cichnu, tak okamzite havarijni STOP. A treba takovy jehne na grilu....to me fakt sere, ze to nemuzu
Tobě vadí vyhladovělí červi? [
Vadí ti i třeba kapři? Aby ti nesmrděli po bahně o Vánocích?
Jako jíst živý zvířata v Koreji...to už je jiný no...
ale kprovka je kentus...přitom koprovou polévku miluju
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Kubák píše: Tak snad ma segra porad pred tebou navrch
Kurva....už radši nebudu nic psát
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Kubák píše: RomanSS> Tady na dobraka nenarazis,to uz ti za ty roky musi byt jany
je mi to jasný, naběhnul jsem si solidně hajzlové!
1 reakcí na tento příspěvek Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Energetická krize (a za kolik budem jezdit)
Jarrinn píše: tak nez tyrany vyhladovely zvirata a nebo v krecich srat z vietnamsky snidane, tak si radsi pochutnam na krenove omacce nebo jelitu
...co fakt nemuzu a docela me to vlastne mrzi je drztkova polivka a skopovy maso. Oboje mi lahodi zrakem, ale jakmile k tomu cichnu, tak okamzite havarijni STOP. A treba takovy jehne na grilu....to me fakt sere, ze to nemuzu
Tak někdy přijeď až budu dělat mladýho beránka na grilu a vsadím se, že ti bude chutnat a čichem to rozhodně nepoznáš.
Ale je pravda, že naprostá většina lidí to u nás neumí udělat, hlavně ti co beránka či ovečku balí na grilování do alobalu.
Naposledy editováno 05.11.2022 07:48:56