Téma: Kouření v hospodě u piva - nová anketa!
 
9.12.2016 v 12:29
NOVÁ ANKETA - do jaké kategorie se počítáte. Hlasujte dole. Výsledky staré ankety (celkově pro/proti) jsou uloženy na straně 120 v příspěvku č. 3589.

Víte co, vážená vládo?

BĚŽTE UŽ NAVŽDY DO PRDELE

na výchovu opravdu nepotřebuju vás. Na to jsem měl rodiče. Přestaňte nás už navždy obírat o další svobodu a naší svobodnou vůli!

šmejdi a zmetci






Naposledy editováno 31.08.2017 09:10:15

Blokovaní uživatelé: Pipla, kingofpraha
Anketa: Váš názor na zákaz kouření v hospodě:
Kouřím a zákaz mi vadí
24%
47
Kouřím a zákaz mi nevadí
7%
13
Nekouřím a zákaz mi vadí
36%
70
Nekouřím a zákaz mi nevadí
30%
58
Je mi to ukradený, do hospody nelezu
3%
5

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 11:40 | Nahoru | #4501

Creck píše: Dr.Houba> Nahodou z falesne svickove je dobre maso na hribkach. Akorat tomu musis dat papinak


To ten hříbek z papiňáku musí vypadat...

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 11:51 | Nahoru | #4502
Já nejraději dělám steaky na grilu z kvalitního mramorovaného masa. Medium 4 minuty po každé straně vevnitř teplota kolem 70 stupňů.

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 11:55 | Nahoru | #4503
tak vidíte že to jde se nehádat, stačí jen správný téma

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:07 | Nahoru | #4504

Creck píše: Johnny83> 300 za kilo .... covece maso na steak stoji 300 za dva platky. Kilove okolo 800/kg.

Ze supermarketu ho ma globus, jinde v supermarketu jsem to nevidel.



bývá v Makru.
Nejčastějc dovozy z Argentiny nebo USA, klidně i 1000 za kilo s daní.
Nechápu jakej je v tom rozdíl, radši bych teda žral steak z českýho bejka.....

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:12 | Nahoru | #4505

Yura píše: bývá v Makru.
Nejčastějc dovozy z Argentiny nebo USA, klidně i 1000 za kilo s daní.
Nechápu jakej je v tom rozdíl, radši bych teda žral steak z českýho bejka.....

stejk z českýho bejka bude nejspíš ze soudružky krávy,zakládající členky jzd. ale bude levnej musíš mít hodně vyzkoušenýho dodavatele,abys nebyl okradenej. já znám jen jednoho a ten má všechno prodaný rok dopředu

Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:14 | Nahoru | #4506
já myslel že u těch americkejch a argentinskejch je jedna z výhod v tý dopravě, že než to sem přijde, má to ideální stáří (14 dní?) na steak...

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:15 | Nahoru | #4507
nemako> a záruka že z ameriky nebo z Argentiny to nebude ten samej ekl, je kde?

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:20 | Nahoru | #4508
Yura> no v té americe a argentíně. oni chtějí prodávat i příště. jsou to vyhlášený chovatelé,to je jako bys pochyboval o švýcarskejch hodinkách

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:22 | Nahoru | #4509
Yura> Asi stejná jako u potravin z bývalého západu, které se exportují na bývalý východ.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:30 | Nahoru | #4510
JUPP67> to je ovšem zásluha dovozce z východu. výrobce dodá,co si objednáš. a východní spotřebitel to sežere,i když to už dávno není levný

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:45 | Nahoru | #4511

anii píše: takový maso se mi osvědčilo na pečení, osolím, obylinkuju, postříkám oliváčem, zabalím do alobalu a lupnu do trouby. To vyleze vždycky jak máslo.


To zní dobře. Vyzkouším

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:46 | Nahoru | #4512
nemako> Souhlasím až na tu zásluhu toho východního dovozce, většinou k nám tyhle sračky exportují právě nadnárodní firmy s centralou nebo matkou na bývalém západě.

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:49 | Nahoru | #4513
docela dobry maso se da koupit www.ceskamasna.cz/
umej tam zahnat mlsnou na vsechno...od prasete po klokana

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 12:59 | Nahoru | #4514
Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:04 | Nahoru | #4515

Johnny83 píše: Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...


Klokani kapsu plnenou medvedem, to cele zabalene v chrestysi kuzi a grilovane na zralocich ploutvach.
K tomu asi Plzen 12...nebo co se pije ke klokanovi

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:05 | Nahoru | #4516
JUPP67> ale objednává to českej šéf. největší vinu má ten,kdo to koupí a drží hubu. italové by ten krám zapálili,tak si to tam nikdo nedovolí

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:07 | Nahoru | #4517
Jarrinn> tušim že steak z chřestýše tam byl 200g za 2000,-... tvl chodíš každej den do Dundee a nevíš co se pije ke klokanovi

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:07 | Nahoru | #4518
Jarrinn> ochutnal jsem nutrii a dobrý kamarádovi rozkousala sondu od sonaru,tak jí upek a dával nám koštnout

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:13 | Nahoru | #4519

Johnny83 píše: Jarrinn> tušim že steak z chřestýše tam byl 200g za 2000,-... tvl chodíš každej den do Dundee a nevíš co se pije ke klokanovi


Do dundee chodim tak jednou za mesic a klokany tam nedelej
jediny maso, ktery mi chutnalo a nevedel jsem jakej delalo zvuk zaziva, byl danek.
z hada by se mi obratil kybl, u klokana bych si pripadal jak kanibal

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:15 | Nahoru | #4520

nemako píše: Jarrinn> ochutnal jsem nutrii a dobrý kamarádovi rozkousala sondu od sonaru,tak jí upek a dával nám koštnout


jak to chutna? tipuju to na kralika

3 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:24 | Nahoru | #4521

Jarrinn píše: jak to chutna? tipuju to na kralika

podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:27 | Nahoru | #4522
Jarrinn> jo tak to byla taková asociace na krokodýla Dundeeho, což byl myslim Australan, takže by měl vědět co se pije ke klokanovi... já měl klasicky Plzeň, ale mohlo by se k tomu hodit červený víno, je to červený maso, přišlo mi to jako kombinace hovězího a zvěřiny

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:27 | Nahoru | #4523

Johnny83 píše: Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...


Ochutnal bych klidně všechno, zejména krokodýla a chřestýše.
Žraloka jsem měl, ten se jí v přímořských oblastech celkem běžně, kůň se jí (jedl) i u nás, klokan bude nejspíš jako větší králík? a medvěd ... to nevím.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:29 | Nahoru | #4524

Johnny83 píše: Jarrinn> na klokanovy jsem byl dvakrát, moc dobrý maso... v Mount Steaku na Smíchově, maj tam údajně největší výběr masa ve střední Evropě- klokan, krokodýl, chřestýš, žralok, medvěd, kůň, zebra a já nevim co všechno...


Některá zvířata se dají chovat na umělých farmách. Sice asi podmínky budou pro ta zvířata "top", inu - budiž....nekurvíme tím podstatu přírody.
Ale žrát žraloky a medvědy, to je zvrhlost. Lidstvo by mělo bejt rádo, že nám tu vůbec ještě posledních pár medvědů běhá a žraloků plave... zrovna jako velryb a tygrů. A ne to všechno sežrat, a naši prapravnuci ať si užijí pustý svět....

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:30 | Nahoru | #4525
Bonnerider> viz výše no, králík ani náhodou, to bych na něj už podruhý nešel v tý restauraci maj na zdech fotky známejch lidí, byl tam i Vydra, tak by mě zajímalo, jestli třeba zkusil steak z koně chřestýše bych tipl na jemný maso, třeba jako úhoř, medvěd zase tuhý, jako kanec třeba, a musíš to umět udělat, aby se to dalo kousat, ale těžko říct... na žraloka dělanýho u nás jsem moc chvály neslyšel, za to na čerstvýho u moře jo

Naposledy editováno 14.09.2017 13:30:36

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:34 | Nahoru | #4526

nemako píše: podle mě lepší,není to tak suchý. upek to normálně samotný,v grilu a bylo to dobrý králík se musí udělat s bůčkem,králíka vyhodíš a dá se to jíst


podobnej recept jsem slysel od kamarada, kterej se ptal domorodcu na Novym Zelande jak chutna ptak Kiwi (nebo co to bylo za ptaka)

Ze prej uplne nejlepsi, jak ho pripravit je takhle. Do hodne velkeho hrnce se da hodne vody a dva stredne velky kameny. Az zacne varit voda, tak se tam da ten ptak a na mirnym ohni se to vari dva dny. Pak se vidlickou zkusi jestli uz jsou kameny mekky...pokud ne, tak varime dalsi dva dny, ale uz bez toho ptaka

Naposledy editováno 14.09.2017 13:34:49

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:34 | Nahoru | #4527
Yura> tak víš jak, třeba ti to tam takhle napíšou a přitom je to všechno kráva, jen jinak okořeněná... bejvalej kolega říkal, že v 90 letech byl v Praze jeden podnik, kde se každej večer točily na grilu dvě jehňata, no a občas, když nebylo jehně, tak tam dali psa, a prej nikdo nic nepoznal... ale nevim jestli tomu věřit, na druhou stranu kolega určitě neměl potřebu lhát

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:40 | Nahoru | #4528
Jarrinn> to je divná polívka teda

1 reakcí na tento příspěvek Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:42 | Nahoru | #4529
Pamatuju, že za komoušů zřídka bývalo v některých velkých potravinářských prodejnách velrybí maso, dovážený ze SSSR. Byl to velkej špalek uzenýho rybího masa a z toho ukrajovali. Bylo takový hrubý, žlutobílý, oproti malejm rybám, ale chuťově dobrý. Žral jsem to jako malej harant asi 3 x v životě. Rusáci tehdy ještě velryby chytali.
Dnes už se to zaplaťpánbů nesežene. Možná od Eskymáků.
Anebo od blbců z Japonska. Nechápu, že tak vyspělému národu nedochází, co páchá, když vraždí poslední tvory vymírajícího druhu.

(reakce na) Kouření v hospodě u piva - nová anketa!

14.9.2017 v 13:45 | Nahoru | #4530

Johnny83 píše: Jarrinn> to je divná polívka teda


sekyrková
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist