Téma: Maximalizace prdů
Na internetu se dočtete hromady rad jak zejména výběrem jídla omezit plynatost.
Ale co když máte zájem přesně opačný? Třeba plánujete cestu na úřad, provést přítelkyni pořádný Dutch oven, nebo chcete na plánované dovolené s přáteli ukázat, že právě Vy jste alfa samec.
Asi největší klasika jsou luštěniny, zejména když jsou pořádně zality pivem (třeba Démon můžu doporučit, prdy jsou po něm vyloženě démonicky smrduté). Alespoň u mě jsou ale luštěniny zejména na kvantitu, nikoli však na kvalitu. Prdů je hodně, jsou hlasité, ale moc nesmrdí.
Z jídel se mi osvědčily zejména cibulové sendviče z Červeného trpaslíka nebo drožďová pomazánka.
Mým favoritem je ale záhorácký závitek. Po něm jsou prdy tak pekelné, že i malý pšouk dokáže i velikou místnost změnit v neobyvatelnou. Říkám tomu závitové prdy.
Rád bych si ale rozšířil obzory. Po čem nejvíce prdíte vy?
Ale co když máte zájem přesně opačný? Třeba plánujete cestu na úřad, provést přítelkyni pořádný Dutch oven, nebo chcete na plánované dovolené s přáteli ukázat, že právě Vy jste alfa samec.
Asi největší klasika jsou luštěniny, zejména když jsou pořádně zality pivem (třeba Démon můžu doporučit, prdy jsou po něm vyloženě démonicky smrduté). Alespoň u mě jsou ale luštěniny zejména na kvantitu, nikoli však na kvalitu. Prdů je hodně, jsou hlasité, ale moc nesmrdí.
Z jídel se mi osvědčily zejména cibulové sendviče z Červeného trpaslíka nebo drožďová pomazánka.
Mým favoritem je ale záhorácký závitek. Po něm jsou prdy tak pekelné, že i malý pšouk dokáže i velikou místnost změnit v neobyvatelnou. Říkám tomu závitové prdy.
Rád bych si ale rozšířil obzory. Po čem nejvíce prdíte vy?
1 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Já prdím furt i kdybych sežral pavučinu....V některých společnostech jsem neoblíben.V některých působím motivačně.Největší radost mi dělá usrat si ve výtahu.Na úřadě jsem to jěšte nezkusil...dobrý nápad

Swerige píše: Já prdím furt i kdybych sežral pavučinu....V některých společnostech jsem neoblíben.V některých působím motivačně.Největší radost mi dělá usrat si ve výtahu.Na úřadě jsem to jěšte nezkusil...dobrý nápad
cece podle avataru, bych to do tebe netipoval

v jednom dokumentu o Hitlerovi povidali, ze byl vegetarian a trpel (a takhle presne to bylo podano) "kolosalni flatulaci".
Tipuju, ze zral redkvicky s cervenou paprikou...prase jedno. (po tom musi smrdet i papez).
Jinak jak uz bylo receno, tatarak, cesnek a kvasnicovy pivo je jistota. Jako bonus bych si nevycistil zuby
.
Naposledy editováno 14.05.2018 10:43:05
Tipuju, ze zral redkvicky s cervenou paprikou...prase jedno. (po tom musi smrdet i papez).
Jinak jak uz bylo receno, tatarak, cesnek a kvasnicovy pivo je jistota. Jako bonus bych si nevycistil zuby

Naposledy editováno 14.05.2018 10:43:05
1 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Nejvíc se mi opravdu osvědčilo hodně masa, cibule, česneku a hlavně mraky kvasnicového/nefiltr piva, alespoň 10-15 kusů navečer.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maximalizace prdů
Konqui píše: Nejvíc se mi opravdu osvědčilo hodně masa, cibule, česneku a hlavně mraky kvasnicového/nefiltr piva, alespoň 10-15 kusů navečer.
15 kousků kvasničáku za večer? tvl, to už by byl exitus a mrtvolný plyny...

1 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Probrali jste "Co", ještě bych potřeboval poradit s "Jak".
Konkrétněji - jedete na delší výlet (v případě Babetty je delší brán jako časové vyjádření) a potřebujete odvětrat, ale nemůžete nebo nechcete zastavit... Jak to udělat, aby z toho nebyl Vlastňák ba ani Zlatý pšouk.
Děkuji.
Konkrétněji - jedete na delší výlet (v případě Babetty je delší brán jako časové vyjádření) a potřebujete odvětrat, ale nemůžete nebo nechcete zastavit... Jak to udělat, aby z toho nebyl Vlastňák ba ani Zlatý pšouk.
Děkuji.
Hm!
Mastný chlieb. Presnejšie riadne hrubý krajec s bravčovou masťou, posypaný mletou červenou paprikou.
A K TOMU reďkovka. Čierna. Na hrubo (podmienka) pokrájaná, posypaná mletou rascou(kmín) - bohato!
Zaliať pivom. Civilná Ochrana vyhlási pohotovosť.
P. S.
Ako ož odznelo, sušené ovocie, hlavne jablko má svoje skryté rezervy.
Mastný chlieb. Presnejšie riadne hrubý krajec s bravčovou masťou, posypaný mletou červenou paprikou.
A K TOMU reďkovka. Čierna. Na hrubo (podmienka) pokrájaná, posypaná mletou rascou(kmín) - bohato!
Zaliať pivom. Civilná Ochrana vyhlási pohotovosť.
P. S.
Ako ož odznelo, sušené ovocie, hlavne jablko má svoje skryté rezervy.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.