Sociologicko-behaviorální průzkum
Růžovka jaro 2017 se koná od 30.3. do 2.4.
Naše strategie na období 2012-2015 - aneb vlákno pro korporátní krysy
Taky dlíte podstatnou část pracovní doby na m.cz? Vadí vám když přijde kolega něco ukázat na vašem počítači a dole na liště vidí pootvíraný "autentický sexy fotky", "speedy dement" a podobně? Připadáte si nemístně, nebo snad jako kdybyste okrádali svého zaměstnavatele? Vítejte v maskovacím korporátním vlákně! Zde si můžeme ulevovat ze všech pracovních frustrací, vítané jsou zejména nadávky na mítinky, brífingy brainstormingy, prezošky, stížnosti na plat, poměry, na smejdy z jiného oddělení, na hajzly z mateřské korporace a na pablba z vedlejšího kanclu.
copyright ZuzukiB
Založeno generické zipové vlákno, které bylo k velké lítosti všech zavřeno.
Současný stav berušek a koťátek je zaznamenám níže
Pravidla:
- Tomíkovi a Doktorovi za (nehortenovsky) vyměklé chování
- Rentiérovi za nerentiérské chování
- Dizzi za argumentaci googlem a jinými výhradně elektronickými zdroji
- Vlastík za pohrdání lidmi bez vkusu, intelektu a kulturního rozhledu, upozorňování na vlastní vytříbenost, přehled a ostrovtip
- Ostatním za píčování a vysírání (zejména megerám)
Udělit může: kdokoliv komukoliv, v případě protestů trestaného rozhoduje to, zda se na vlákně najde kromě udílejícího ještě alespoň jeden uživatel, který do půl hodiny od vzneseného protestu potvrdí oprávněnost udělené berušky.
Za hustokrutý čin doložený důkazem získavá uživatel denní imunitu proti udělování berušek (hustokrutost musí odsouhlasit většina)
[img]
Naposledy editováno 01.01.2019 12:34:06
2 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie
Ten test je teda fakt vtipnej, podle něj jsou většina lidí co znám totální alkoholici...no možná na tom něco bude
lucie.rac píše: DObré ráno, to byl ale krásnej víkend....ještěže máme motorky v servisu a nemusela jsem jezdit
Ten test je teda fakt vtipnej, podle něj jsou většina lidí co znám totální alkoholici...no možná na tom něco bude
tak můžeme růžovku přejmenovat na spolek veřejných alkoholiků
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Dr.Houba píše: tak u hovězího se to dá spíše zkurvit mnohem lépe, než vepřové...ale zase bych to úplně nehrotil
Hlavně hovězí na minutkovou nebo skorominutkovou úpravu musí bejt důkladně odleželý za správnejch podmínek (teplota, vlhkost). Proto jsou zdaleka nejlepší stejky z jihoamerickýho masa který zraje cestou do evropy několik týdnů v chladírenskejch lodích.
Lepší minutku uděláš z masa ze starý krávy který je správně vyzrálý (odleželý) než z mladýho bejčka pár dní po porážce.
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
dizzi píše: Jeste koukam ze tam nainstaluju nejakou blikacku, sice se prodluzuje den, ale jestli na tom zacnu jezdit do te prace, podvecer by to neco chtelo.
Ja dnes videl jineho kolobezkare. Zda se ze to zacina byt docela popularni.
EDIT: Tohle se mi libi: http://www.kola-cyk...ka/d-572147/ [/quote]
Svetla so paradni
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Čau, Tom
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
TomElefant750 píše: Hlavně hovězí na minutkovou nebo skorominutkovou úpravu musí bejt důkladně odleželý za správnejch podmínek (teplota, vlhkost). Proto jsou zdaleka nejlepší stejky z jihoamerickýho masa který zraje cestou do evropy několik týdnů v chladírenskejch lodích.
Lepší minutku uděláš z masa ze starý krávy který je správně vyzrálý (odleželý) než z mladýho bejčka pár dní po porážce.
Čau, Tom
jojo, ale zase na ty vařený žebra bych to zase nehrotil, tam bych řekl, že je lepší mladý kus, než stará dojnice
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Dr.Houba píše: jojo, ale zase na ty vařený žebra bych to zase nehrotil, tam bych řekl, že je lepší mladý kus, než stará dojnice
máš snad něco proti soudružce dojnici,zakládající člence jzd?1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
valibuk píše: máš snad něco proti soudružce dojnici,zakládající člence jzd?
naprosto nic, jen bych ji nemusel jíst
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Dr.Houba píše: naprosto nic, jen bych ji nemusel jíst
ani kdyby se soudružka řádně vyvařila do polívky?1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
valibuk píše: ani kdyby se soudružka řádně vyvařila do polívky?
popravdě, mám pocit že současné dojné krávy jsou tak dobře vyšlechtěné na mlíko, že se v podstatě ani jíst skoro nedají
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
valibuk píše: Dr.Houba> já nevím,normálně hovězí žeru a když je hlad,tak je dobrý.
tak jasně, ale to jsou všechno masný plemena
1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie
1 reakcí na tento příspěvek Růžové doupě neřesti bez strategie
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
Dr.Houba píše: jojo, ale zase na ty vařený žebra bych to zase nehrotil, tam bych řekl, že je lepší mladý kus, než stará dojnice
Podle logiky máš asi pravdu, zkušenost s tím ale nemám, hovězí žebra nejen že jsem ještě nevařil ale mám takovej pocit že jsem je ani nikde nejed. U hovězího mám rád čistě minutkový masa (+ samo guláš)
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
ZuzukiB píše: Hm, taky bych radsi byla někde venku nez vyrabela grafy
měla ses hůř učit,mohla bys třeba míchat beton na stavběTomElefant750 píše: Podle logiky máš asi pravdu, zkušenost s tím ale nemám, hovězí žebra nejen že jsem ještě nevařil ale mám takovej pocit že jsem je ani nikde nejed. U hovězího mám rád čistě minutkový masa (+ samo guláš)
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
TomElefant750 píše: Podle logiky máš asi pravdu, zkušenost s tím ale nemám, hovězí žebra nejen že jsem ještě nevařil ale mám takovej pocit že jsem je ani nikde nejed. U hovězího mám rád čistě minutkový masa (+ samo guláš)
Čau, Tom
já to popravdě taky nemám moc ozkoušené, na hovězí polívku (guláš) používám pupek, co porodávají vedle v řeznictví a je to dobrý...steaky dělám vyjímečně
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Růžové doupě neřesti bez strategie
valibuk píše: měla ses hůř učit,mohla bys třeba míchat beton na stavbě
já dělal minulý týden na slunku výkopový práce a taky nic moc