Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............


Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

Club Chasníků 100kg+

9.10.2012 v 12:08 | Nahoru | #2161
kuwa chlapi jak jsem si cetl nedalo mi to a pecu kachnicku..

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

10.10.2012 v 12:58 | Nahoru | #2162
Já to taky jím a klidně i bůček,ale ještě musím pár kilo nabrat.Nebo berete jen chasníky?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

10.10.2012 v 13:08 | Nahoru | #2163
Irena.iris> tady ti to sežere virus

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

10.10.2012 v 13:13 | Nahoru | #2164
[quote=mirek42]Irena.iris> tady ti to sežere virus

Míro,dost dobrý,tak dáme něco jiného

Club Chasníků 100kg+

10.10.2012 v 15:30 | Nahoru | #2165
Se musím pochlubit - dostal jsem od kamaráda tři konzervy konfitované kachny z Francie, mňam, už se na to těším

Club Chasníků 100kg+

11.10.2012 v 12:50 | Nahoru | #2166
mám návrh, když je to tady hlavně o žrádle co takhle sem občas šoupnout nějaký dobrý recept

Club Chasníků 100kg+

11.10.2012 v 19:05 | Nahoru | #2167
Nevím jestli znáte ale já tenhle recept dvakrát, třikrát do roka dělám. Pokud se dělá moc často člověk se toho přejí, ale asi záježí na každém jednotlivě.

Hovězi na švestkách:
- 600g hovězí kližka a nebo krk
- 2-3 střední cibule
-povidla 1/2 kelímku
-sáček sušených švestek
-kmín, sůl, pepř

postup:
nakrájenou cibulku necháme s pěnit do zlatová,
přidáme na větší kostky nekrájene hovězí
necháme 5-10 minut podusit a přidáme sušené švestky
zase necháme cca 15-20 minut dusit a potom přidáme půlku kelímku povidel cca 250-300g
a necháme tak dlouho jak chceme (kdo má rád měkké maso vaří hodně kdo tvrdší vaří méně)
přidáme sůl, pepř, kmín, podle chuti

podáváme s domácím knedlíkem , přejí dobrou chuť

Club Chasníků 100kg+

11.10.2012 v 20:49 | Nahoru | #2168
Já Vám jednim receptem taky přispěju...

Country maso:

Suroviny:
600 g vepřového masa,600 g zeleniny-žampiony,rajčata,cibulky,paprika, porek,červené fazole ve slaném nálevu,snítka petrželky,vaše oblíbená a osvečená marináda na maso.

Postup

Maso si nakrájíme na libovolně veliké kousky,které naložime do marinády a dáme do ledničky. Mezitím si nakrájíme zeleninu na větší kousky a slijeme fazole.Asi po 30 minutách maso z lednice vyndáme a dáme je na pánev,osmažime s obou stran.Potom společně maso a zeleninu dáme hala bala do vymaštěného pekáčku a podlijeme trochou vody.Dusíme zakryté 20-30minut,potom odkryjeme a ještě necháme 10min.dodělat...(podle potřeby podlejeme) Podáváme s vařeným bramborem,hranolkami či rýží.

Club Chasníků 100kg+

11.10.2012 v 21:57 | Nahoru | #2169

Club Chasníků 100kg+

12.10.2012 v 14:22 | Nahoru | #2170
Máte tu nějak ticho a tak Vám dám zátiší,ale bezmasé



1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

17.10.2012 v 20:01 | Nahoru | #2171
Mňam

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

18.10.2012 v 22:11 | Nahoru | #2172
wert> to vypadá jako nějaká exotická tlačenka, prozraď podrobnosti

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

18.10.2012 v 23:03 | Nahoru | #2173
kocour1> obyčejná houbová tlačenka vylepšená kusem masa recept a pár fotek na rajčeti doporučuju))

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

19.10.2012 v 08:47 | Nahoru | #2174
wert> dobrý, člověk se učí celý život, takový recept jsem ještě nikdy neslyšel

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

19.10.2012 v 09:54 | Nahoru | #2175
wert> to musím zkusit,dokud rostou

Club Chasníků 100kg+

22.10.2012 v 21:32 | Nahoru | #2176
tak v sobotu budu vařit ovarek,na chatě, na ohni,, a pak tlačenku,, oslava s rodinou,, takpak pošlu fotky,,zdravim

Club Chasníků 100kg+

25.10.2012 v 22:42 | Nahoru | #2177
to bylo žradlo,, leto,,alpy

Club Chasníků 100kg+

28.10.2012 v 18:29 | Nahoru | #2178
špekovej knedliček na ohni,, veřové kostky a zeličk
o,, vše na chatě,

Club Chasníků 100kg+

28.10.2012 v 18:31 | Nahoru | #2179

Club Chasníků 100kg+

28.10.2012 v 18:32 | Nahoru | #2180

Club Chasníků 100kg+

28.10.2012 v 18:35 | Nahoru | #2181
k pivečku ovarek a pak tlačenka,, no dieta v čudu...

2 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

28.10.2012 v 18:40 | Nahoru | #2182
už jdu krajet cibulku a nalejt ocítek,, a otřit si hubu,, tečou mi sliny.....zdravim

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

29.10.2012 v 08:32 | Nahoru | #2183
jiricek.>

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

2.11.2012 v 11:32 | Nahoru | #2184
Tak snad ten víkend nějak přežiju








(reakce na) Club Chasníků 100kg+

2.11.2012 v 13:00 | Nahoru | #2185
wert> Koukám, že začala předsezóní příprava.

Club Chasníků 100kg+

4.11.2012 v 10:50 | Nahoru | #2186
moc krasnéééé, jak se udi makrely??dik

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

4.11.2012 v 17:11 | Nahoru | #2187
Můj nový produkt, hand made





(reakce na) Club Chasníků 100kg+

4.11.2012 v 17:17 | Nahoru | #2188
kocour1> To asi žemlovka nebude, co?

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

5.11.2012 v 22:34 | Nahoru | #2189
co to je kurva,, něco z NASA?? jinak pěknéééé, chleba????

(reakce na) Club Chasníků 100kg+

6.11.2012 v 08:49 | Nahoru | #2190
jiricek.> chleba, já myslel, že to každý pozná jo a v tom posledním jsem měl zapečené uzené maso, bohužel byl sežrán dříve nežli jsem jej stačil vyfotit

Naposledy editováno 06.11.2012 08:51:42
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist