Téma: Maximalizace prdů
Na internetu se dočtete hromady rad jak zejména výběrem jídla omezit plynatost.
Ale co když máte zájem přesně opačný? Třeba plánujete cestu na úřad, provést přítelkyni pořádný Dutch oven, nebo chcete na plánované dovolené s přáteli ukázat, že právě Vy jste alfa samec.
Asi největší klasika jsou luštěniny, zejména když jsou pořádně zality pivem (třeba Démon můžu doporučit, prdy jsou po něm vyloženě démonicky smrduté). Alespoň u mě jsou ale luštěniny zejména na kvantitu, nikoli však na kvalitu. Prdů je hodně, jsou hlasité, ale moc nesmrdí.
Z jídel se mi osvědčily zejména cibulové sendviče z Červeného trpaslíka nebo drožďová pomazánka.
Mým favoritem je ale záhorácký závitek. Po něm jsou prdy tak pekelné, že i malý pšouk dokáže i velikou místnost změnit v neobyvatelnou. Říkám tomu závitové prdy.
Rád bych si ale rozšířil obzory. Po čem nejvíce prdíte vy?
Ale co když máte zájem přesně opačný? Třeba plánujete cestu na úřad, provést přítelkyni pořádný Dutch oven, nebo chcete na plánované dovolené s přáteli ukázat, že právě Vy jste alfa samec.
Asi největší klasika jsou luštěniny, zejména když jsou pořádně zality pivem (třeba Démon můžu doporučit, prdy jsou po něm vyloženě démonicky smrduté). Alespoň u mě jsou ale luštěniny zejména na kvantitu, nikoli však na kvalitu. Prdů je hodně, jsou hlasité, ale moc nesmrdí.
Z jídel se mi osvědčily zejména cibulové sendviče z Červeného trpaslíka nebo drožďová pomazánka.
Mým favoritem je ale záhorácký závitek. Po něm jsou prdy tak pekelné, že i malý pšouk dokáže i velikou místnost změnit v neobyvatelnou. Říkám tomu závitové prdy.
Rád bych si ale rozšířil obzory. Po čem nejvíce prdíte vy?
2 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Kvasnicové pivko a druhý den máš indiany: přichází tiše a zabíjí



1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maximalizace prdů
syrrius píše: Kvasnicové pivko a druhý den máš indiany: přichází tiše a zabíjí
jak se říká ponašimu: podkoldernik jadowity

syrrius píše: Kvasnicové pivko a druhý den máš indiany: přichází tiše a zabíjí
Na vojne jsme tomu rikali TPZ - tichy plizivy zabijak

Ja umim prdet a smrdet po vsem, tak si vybirat moc nemusim. Ale super jsou treba nakladane olomoucke tvaruzky. Tak to krasne rozsiris i o ustni oder

1 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Kombinace maso, chleba, pivo, to vše v hojném množství, je spolehlivá klasika, která milovníkům smrdutych větru vždy přinese spoustu úsměvů
Ovšem to nejstrašnější, co jsem zažil byla kombinace sójové kostky a těstoviny. Zkusil jsem to podruhé, jestli nešlo o náhodu, a nešlo. Nemohl jsem spát smradem, a to ani u okna dokořán. Netušil jsem, že je něco takového možné.
Potřetí už jsem to nikdy nezkoušel...

Ovšem to nejstrašnější, co jsem zažil byla kombinace sójové kostky a těstoviny. Zkusil jsem to podruhé, jestli nešlo o náhodu, a nešlo. Nemohl jsem spát smradem, a to ani u okna dokořán. Netušil jsem, že je něco takového možné.
Potřetí už jsem to nikdy nezkoušel...
1 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Důležitá je kombinace s těstovinami!


ja vam nevim, konzumovat veci jako je soja a jeste si tim dobrovolne tlakovat vlastni pupek.. ja bych k tomu pristoupil vedecky, trebas takova kys. maselna to je solidni puch, nebo jeste lip sirovodik do tlakovy flasky.. nebo prip. uplne jednoduse (krasna vzpominka na ZS) ..takovej dobre ulezelej mrtvej hlodavec za tabuli taky udela svoje

Luštěniny dodají kvantitu ale pokud chceš kvalitu je to třeba zadotovat něčím co "žije" nebo něčím agresivním. Z té první skupiny jsou výborný třeba sirečky s kombinací s nefitrovaným pivem. Problém ale je, že toho nejde sežrat dost na to abyto fungovalo déle než několik prdů nebo do vysrání.
Jednou se mi povedla fakt agresivní kombinace a navíc fungovala u víc lidí. Jedli jsme lečo, ale ne tak ledajaký. Běžný suroviny jako paprika, rajčata, vejce atp. tvořily asi polovinu. Druhou polovinu (objemu za studena) tvořila jemně nakrájená cibule. Po uvaření není ani znát. Tímto způsobem jsme do sebe dostali tolik cibule, že úniky po nás byly neskutečně agresivní. Po dvou dnech už pálila i prdel...

Jednou se mi povedla fakt agresivní kombinace a navíc fungovala u víc lidí. Jedli jsme lečo, ale ne tak ledajaký. Běžný suroviny jako paprika, rajčata, vejce atp. tvořily asi polovinu. Druhou polovinu (objemu za studena) tvořila jemně nakrájená cibule. Po uvaření není ani znát. Tímto způsobem jsme do sebe dostali tolik cibule, že úniky po nás byly neskutečně agresivní. Po dvou dnech už pálila i prdel...
Zkroušeně přiznávám, že Yeupova témata jsou slabý odvar
Skromně dodávám, že jsem se před časem fekálním hospodářstvím živil, tak jen na okraj, zadržením stolice o několik hodin, lépe dnů lze, za určitého rizika (dál nerozvádím), dosáhnout násobné intenzity plynového efektu..

Skromně dodávám, že jsem se před časem fekálním hospodářstvím živil, tak jen na okraj, zadržením stolice o několik hodin, lépe dnů lze, za určitého rizika (dál nerozvádím), dosáhnout násobné intenzity plynového efektu..

1 reakcí na tento příspěvek Maximalizace prdů
Při těchto experimentech ovšem pozor na tzv. ZLATÝ PŠOUK - když si myslíš, že je to jen luft a nakonec je bláto na hřišti...

Kdysi jsem četl příběh adepta na darwinovu cenu, kterej si k večeři spatlal něco, po čemž se v noci udusil vlastními prdy, a následně se přiotrávilo i pár záchranářů, co ho šli zachránit... Ale bohužel ohledně receptu ani pravdivosti příběhu nemohu sloužit, už jsem to teď nenašel... U mě je jistota pivo a chilli
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.