Já osobně jsem maso od školky, kde mi ho pravidelně podávanou vařenou tuhou hovězí flákotou téměř nadobro znechutili, až do svých 20 téměř nejed. Obrat o 180 stupňů nastal, až tak před 10 lety, když jsem si začal vařit sám, chodit do restaurace a víc se stravovat u rodičů. Teď už jídlo bez masa není ono, aspoň mírně kravej stejk je nejlepší, tatarák samozřejmost a rád mám jen tak na ochutnání i syrový játra a slezinu (o to se dělím se psem).
Takže jak jste na tom - jíte tatarák nebo jiný syrový maso?
A drobná doplňující otázka pro ty co případně odpoví za 3 a 4 - co taková čajovka a vůbec fermentovaný salámy jako je třeba Herkules a co zavináče a syrový vejce (majonézy, vaječňák a různý krémy)?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maso, masíčko a syrový maso
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Maso, masíčko a syrový maso
a kua to bude zrovna ATAV nic no si ten tatarak udelam sam na hotelu jako napr. vceera