Téma: Burčák
 
8.9.2010 v 13:52
a je tu období burčáku - mňam mlask - prej ho nemám dávat do lednice nevíte proč?
Předchozí
1 2
Následující

Burčák

8.9.2010 v 14:22 | Nahoru | #1
asi aby se nezarazil

Burčák

8.9.2010 v 14:22 | Nahoru | #2
do lednice ho dávat můžeš, ale pít by se měl při pokojové teplotě, případně lehce chladnější...... a nezapomenout povolit uzávěr :)

2 reakcí na tento příspěvek Burčák

8.9.2010 v 14:22 | Nahoru | #3
Tak to si nemyslim. Dej ho do lednice ve správnou chvíli ,jinak to bude kvasit pořát a pak už se to nedá pít je to jak limča.
U nás je spíš kmání jabčák

Burčák

8.9.2010 v 14:27 | Nahoru | #4
jo až ho budeš skladovat, tak naležato a pořádně dotáhnout ať ti nevyteče

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 14:34 | Nahoru | #5

LosKarlos>
U nás je spíš kmání jabčák



[img]

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 14:41 | Nahoru | #6
LosKarlos> nemáš to nějak obrácený ? :) dojeď o víkendu do Znojma, von už ti to tu někdo vysvětlí :)

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 14:44 | Nahoru | #7
FiZzeR> no u nás ofi burčák od pátku, ale ten obrázek je pro neznalé skutečně inspirativní...

já vyrážím do města někde kolem 19.00, bo myslim o půl osmý je průvod...

v 19.15 zaakupuji první dvoulitr,..... lehce korzuji po městě, pojídám něco pečených zvířat, koukám na středověké postavy, ploužící se altštátem,... a popíjím... Plastová lahev zavěšena na příhodném, k lahvi dodaném, držátku, nesena lehce a lehčeji a lehčeji...

většinou kolem 22.00 mám prázdno a zakupuji další, většinou litr, max litrpůl,.... a to už jde do tuhého...

většinou kolem 24.00 shledáme město již déle nezáživným a odebéřeme se do Pajzlu, jediné to solidní tančírny a nálevny ve městě. Zde se každoročně cca v 00.15 doseru jak Amina....

toť vše :)

Burčák

8.9.2010 v 14:57 | Nahoru | #8
taky sem si napoprvý burčák zašrouboval - blbý je, že už to pak člověk neotevře
švagr vyprávěl, kterak jednu petku zapomněli na chodbě - do rána už byla hrozivě nafouklá, tak se k tomu každej bál a čekali, až bouchne - bouchla :)

2 reakcí na tento příspěvek Burčák

8.9.2010 v 15:10 | Nahoru | #9
což o to, jak se nafoukne, tak otevřít můžeš a pomalu odfukuješ, ale než se dostaneš do fáze že bys mohl láhev normálně otevřít, tak u toho strávíš mládí :)

1 reakcí na tento příspěvek Burčák

8.9.2010 v 15:14 | Nahoru | #10
sakra cccendo, nepsal si,ze budes zrat 186 let jenom suche rohliky? a naraz chlastas burcak! ty si milionar

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 15:14 | Nahoru | #11

cccenda>což o to, jak se nafoukne, tak otevřít můžeš a pomalu odfukuješ, ale než se dostaneš do fáze že bys mohl láhev normálně otevřít, tak u toho strávíš mládí :)



hlavně musíš nejprv sehnat někoho dostatečně šílenýho na to, aby se k tý PETce vůbec přiblížil

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 15:19 | Nahoru | #12
Lance> některý věci jsou prostě životní nutností a v rozpočtu je na ně nutné vyčlenit odpovídající prostředky...

jídlo pro dítě
oblečení pro dítě
školka pro dítě
hračky pro dítě

oblečení pro manželku
řasy pro manželku
nehty pro manželku
případně kozy ( nové ) pro manželku

no a chlast pro tátu......

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 15:35 | Nahoru | #13

cccenda>což o to, jak se nafoukne, tak otevřít můžeš a pomalu odfukuješ, ale než se dostaneš do fáze že bys mohl láhev normálně otevřít, tak u toho strávíš mládí :)



odfukovat jsem zkoušel - ale když je plná lahev, tak se to nedá - víc tam toho přibejvá, než stíháš odpouštět po kouskách - na dýl to otevřít nejde, protože to hned pění a tlačí se ven

akorát letos bez uzenin - loni sme v mělníce nakoupili takový krásný klobásy od vcelku slušně vypadajícího uzenáře ze stánku a žrali k vínu - žena měla vcelku slušnou otravu a musela k doktorovi, já jen lehčí

1 reakcí na tento příspěvek Burčák

8.9.2010 v 15:51 | Nahoru | #14
sim Tě já burčák i zamražuju

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 15:52 | Nahoru | #15

Danduledrag>sim Tě já burčák i zamražuju



jojo, neni nad ARCHIVNÍ BURČÁK

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 16:02 | Nahoru | #16
FiZzeR> Náhodou.... červenej karlštejnskej burčák ročník 07 byl výbornej
Ten rozmrazím až na vánoční svátky
A nebo ho vychlastám až mi zase seberou elektroměr

2 reakcí na tento příspěvek Burčák

8.9.2010 v 17:09 | Nahoru | #17
Jeden vinařský vtípek

Pražák při ochutnávce burčáku:
"Hele a kolikátej je to ročník?"
Dvatisícedvojka.
"Hm, dobrej."(psal se rok 2005)

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 17:20 | Nahoru | #18
Radim-CC> neznáš Přemka Knížeho ?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 17:33 | Nahoru | #19
šmudla> jj znám... ale asi bych to neskloňoval "Knížeho" ale "Kníža" on ještě není šlechtic, nebo o tom ještě nevím

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 17:40 | Nahoru | #20
Radim-CC> tak ho pozdravuj měkkejše - hráli jsme spolu za xg COD

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 18:02 | Nahoru | #21
šmudla> ok, snad si vzpomenu, mám k němu jit chlastat na chatu... ale nějak nerozumím těm zkratkám a znakom co jsi napsal na konci

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 18:44 | Nahoru | #22

Radim-CC>Jeden vinařský vtípek

Pražák při ochutnávce burčáku:
"Hele a kolikátej je to ročník?"
Dvatisícedvojka.
"Hm, dobrej."(psal se rok 2005)



no a co jako?

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 18:45 | Nahoru | #23
Radim-CC> tak mu jenom rekni ze ho pozdravuje eagle.

Burčák

8.9.2010 v 18:55 | Nahoru | #24
no já už se taky těším do Mikulova...včera jsem neodolal a koupil ve vinotéce "kvašený hroznový mošt" z maďarska- pěkná sračka

1 reakcí na tento příspěvek Burčák

8.9.2010 v 18:57 | Nahoru | #25

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 18:59 | Nahoru | #26
Marushha>

(reakce na) Burčák

8.9.2010 v 19:01 | Nahoru | #27
šmudla>

Burčák

8.9.2010 v 19:03 | Nahoru | #28

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 19:03 | Nahoru | #29
šmudla> nj

Tywoe, Véna mě zabije

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Burčák

8.9.2010 v 19:08 | Nahoru | #30
Danduledrag> Véna daleko Majka blízko...
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist