

TIME SALE L'ULE

MOTORLAND ARAGON, SPAIN • 12-14 November 2024

Issued on 5 November 2024. • Time Schedule in local time; Time Zone: 6MT 41 hours.

| SUNDAY | 10 NOVEMBER 2024 | Participants need to | o leave Series' Tents at 18:00h |
|---------------|---|----------------------------|---------------------------------|
| 08:15 - 09:15 | Arrival of riders to the track and ha | and out of accreditations | MAIN BUILDING - RECEPTION |
| 09:30 | General Briefing: Riders + 1 Mechanic per rider | | |
| 10:00 | Lottery for assignment of groups. | | |
| 10:30-13:00 | 160 cc - Administrative proceedures | : Riders & Legal Guardians | |
| | 190 cc - Riders Fitting of racing equi | pment and weight measurme | ent. |
| 13:00-14:00 | Lunch Break | | |
| 14:00-17:00 | 190 cc - Administrative proceedures | : Riders & Legal Guardians | |
| | 160 cc - Riders Fitting of racing equi | pment and weight measurme | ent. |
| 16:00 | Mechanics: Technical Briefing | | |

| MONDAY | 11 NOVEMBER 2024 Participants need to leave Series' Tents at 19:0 | | |
|---------------|--|--|--|
| 08:30-09:00 | Arrival of ALL riders to the track | | |
| 09:00-12:00 | 190 $lpha$ - Riders Individual photo and video shooting with racing suits, boots, gloves & heln | | |
| 12:00-13:30 | 160 $lpha$ - Riders Individual photo and video shooting with racing suits, boots, gloves & heln | | |
| | Riders #11 - #34 must have lunch AFTER taking their photo | | |
| 13:30 - 14:00 | Lunch Break | | |
| 14:00-15:30 | 160 $lpha$ - Riders Individual photo and video shooting with racing suits, boots, gloves & heln | | |
| | Riders #35 - #56 must have lunch at 12:30 and immidately change into suits for the photo. | | |
| 14:30-15:00 | 190 α - Mechanics Technical Scruteneering & delivery of bikes to teams | | |
| 15:30-16:00 | 160 α - Mechanics Technical Scruteneering & delivery of bikes to teams | | |
| 15:45 | Riders Change into Leather suits | | |
| 16:00 | Riders' Group Photos & Videos on the starting straight | | |
| 17:00-18:00 | Riders' Track Familirization | | |
| 18:00 | Riders' Race Direction & Technical Briefings | | |

| TUESDAY | | 12 NOVEMBER 2024 | Participants need to leave Series' Tents at 18:00h |
|-------------|---------|------------------------------------|--|
| 09:00-09:15 | 15 min | 160cc - Free Practice 1 - Group A | 08:30 Medical/Track Inspection |
| 09:25-09:40 | 10 laps | 160cc - Free Practice 1 - Group B | |
| 09:50-10:05 | 15 min | 160cc - Free Practice 1 - Group C | |
| 10:15-10:30 | 11 laps | 190cc - Free Practice 1 - Group A | |
| 10:40-10:55 | 15 min | 190cc - Free Practice 1 - Group B | According to personal best time of all Free Practices, |
| 11:05-11:20 | 15 min | 190cc - Free Practice 1 - Group C | combined classification: |
| 11:30-11:45 | 15 min | 160cc - Free Practice 2 - Group A | |
| 11:55-12:10 | 15 min | 160cc - Free Practice 2 - Group B | 160cc |
| 12:20-12:35 | 15 min | 160cc - Free Practice 2 - Group C | Bottom 15 to Q1 |
| 12:35-13:20 | 45 min | Lunch Break | Middle 14 directly to Q2 |
| 13:20-13:35 | 15 min | 190cc - Free Practice 2 - Group A | Top 12 directly to Q3 |
| 13:45-14:00 | 15 min | 190cc - Free Practice 2 - Group B | |
| 14:10-14:25 | 15 min | 190cc - Free Practice 2 - Group c | 190cc |
| 14:35-14:45 | 10 min | 160cc - Free Practice 3 - Group A | Bottom 14 directly to Q1 |
| 14:55-15:05 | 10 min | 160cc - Free Practice 3 - Group B | Middle 11 directly to Q2 Top 8 directly to Q3 |
| 15:15-15:25 | 10 min | 160cc - Free Practice 3 - Group C | Top 8 directly to 45 |
| 15:35-15:45 | 10 min | 190cc - Free Practice 3 - Group A | |
| 15:55-16:05 | 10 min | 190cc - Free Practice 3 - Group B | |
| 16:15-16:25 | 10 min | 190cc - Free Practice 3 - Group C | |
| 17:30 | | Riders' Briefing - Race Proceedure | |





















Technical Supplier









TIME STHEPULE

MOTORLAND ARAGON, SPAIN • 12-14 November 2024

Issued on 5 November 2024. • Time Schedule in local time; Time Zone: GMAPT Hours 24

| WEDNESDAY | | 13 NOVEMBER 2024 | Participants need to leave Series' Tents at 18:00h | |
|-------------|---------|---|--|--|
| 09:00-09:10 | 10 min | 160cc - Free Practice 4 - Group A | 08:30 Medical/Track Inspection | |
| 09:20-09:30 | 10 min | 160cc - Free Practice 4 - Group B | _ | |
| 09:40-09:50 | 10 min | 160cc - Free Practice 4 - Group C | According to personal best time of all Free Practices, combined classification: | |
| 10:00-10:10 | 10 min | 190cc - Free Practice 4 - Group A | classification: 160cc: Bottom 15 to Q1, Middle 14 directly to Q2, Top 12 directly to Q3 | |
| 10:20-10:30 | 10 min | 190cc - Free Practice 4 - Group B | 190cc: Bottom 14 directly to Q1, Middle 11 to Q2, Top 8 directly to Q3 | |
| 10:40-10:50 | 10 min | 190cc - Free Practice 4 - Group C | | |
| 11:05-11:20 | 15 min | 160cc - Qualyfing 1 | Top 4 go to Q2 | |
| 11:30-11:45 | 15 min | 160cc - Qualyfing 2 | Top 4 go to Q3 | |
| 11:55-12:10 | 15 min | 160cc - Qualyfing 3 | | |
| | | Grid Positions - Bottom 21 go to Qualifyi | ng Race 1 - Top 20 go to Race 1 & 2 | |
| 12:20-12:35 | 15 min | 190cc - Qualifing1 | Top 4 go to Q2 | |
| 12:45-13:00 | 15 min | 190cc - Qualifing 2 | Top 4 go to Q3 | |
| 13:10-13:25 | 15 min | 190cc - Qualifing 3 | | |
| | | Grid Positions - Bottom 18 go to Qualifyi | ng Race 1 - Top 15 go to Race 1 & 2 | |
| 13:30-14:00 | | Lunch Break | | |
| 14:15 | 14 laps | 160cc - Qualifying Race 1 | Top 2 go to Race 1 & Race 2 No Points | |
| 14:50 | 15 laps | 190cc - Qualifying Race 1 | Top 2 go to Race 1 & Race 2 No Points | |
| 15:25 | 14 laps | 160cc - Qualifying Race 2 | Winner goes to Race 1 & Race 2 No Points | |
| 16:00 | 15 laps | 190cc - Qualifying Race 2 | Winner goes to Race 1 & Race 2 No Points | |
| | | | | |

| 4 | 1/ | M |
|---|----|---|
| | | M |



















| chnical | Supplier | |
|---------|----------|--|



| HURSDAY | | 14 NOVEMBER 2024 | | Points |
|--------------------|----------------------------------|-----------------------------------|--|-----------------------------|
| | | | 08:1 | 30 Medical/Track Inspection |
| 09:00 | 8 laps | 160cc - Race 1 | Podium Ceremony after the race | Points - 25, 20, 16 |
| 09:45 | 9 laps | 190cc - Race 1 | Podium Ceremony after the race | Points - 25, 20, 16 |
| 10:30 | 8 laps | 160cc - Race 2 | Podium Ceremony after the race | Points - 25, 20, 16 |
| 11:15 | 9 laps | 190cc - Race 2 | Podium Ceremony after the race | Points - 25, 20, 16 |
| 12:00-12:30 | | Lunch Break | | |
| 13:00 10 la | 10 lane | 10 laps 160cc - SUPER FINAL RACE | Top 23 in Championship (grid positions) | Double Points - 50, 40, 32 |
| | 10 ιαμ5 | | Podium Ceremony after the race | |
| 1/ 00 | 11 2 2 6 | 100 CURER FINAL RACE | Top 18 in Championship (grid positions) | Double Points - 50, 40, 32 |
| 14:00 | 11 laps 190cc - SUPER FINAL RACE | | Podium Ceremony after the race | |
| 1/ 25 | 2024 FIN | M MiniGP World Series Champions | S Top 3 of the Championship will be awarded as well as the top team | |
| 14:35 | Ceremony | | (Each national/regional/continental series will be considered a team) | |
| 15:30 | Media 0 | pportunity: 2024 FIM MiniGP World | d Series Champions with their bikes and suits (Starting Grid) | |

Final Briefing in Organization Tent - Riders & Helpers



16:00

