TRE-K 1130 >>> Taková easy verze téentéčka. I přes celkem tvrdé sedlo se na ní velmi příjemně sedí a netrpí krk nebo záda. Pořád se snažím zvyknout na to, že vyřadím do neutrálu jen tehdy, když se Benellce chce.
Zkušenosti: Cestování s ní je luxusní. Jen mě vždy překvapí jaké mají v Rakousku pintlich policisty. Když člověk přejede bílou čáru, tak po vás hned jdou jako po masovým vrahovi. Nejlepší spotřeba, na kterou jsem se dostal byla 7,4 litru, což už je docela rozumné. Nicméně u BMW, Guzzin nebo Triumphů se určitě dostane člověk níž.
2007: Přidal jsem padací protektory, viz šikovný chlapík z Liberce – padaky.malyweb.cz.
2008: Nově také přibyly postraní kufry Givi, takže se dá cestovat ve dvou. Trochu ale kazí dojem designově efektní zúžení sedla vzadu, protože zadek spolujezdkyně tím poněkud trpí.
2009: Plus chrániče rukou Acerbis Dual road. Nejsou teda dost velké, aby ochránily celou ruku, omezí chlad hlavně na prstech, ale vypadají ještě docela snesitelně.
Foto (3x): Saša Dobrovodský, www.dobrovodsky.cz
tyjo moc pěkný, dávám deset!
zdareccc taky uvažujem o kúpe tejto motorky jak si s tým spojný čo sa týka kvality? a náhradných dielov? neni s tym problem lebo sa trochu obavam tej neznamej značky... diky za info
Ty italky to je nadhera
Prostě umělecké dílo, povedla se Ti doufám že se někde potkáme live.
Nadherny Stroj