reline_unor

Sqělé čtení ,perfektos .

momo71 (3) napsal 10.07.2012 v 22:23

Super citanie a fotky!

dva_hrnce (3) napsal 03.07.2012 v 13:10

perfektní cestopis, skoro jsem tam byl při čtení s tebou
Krásný fotky, úžasný výlet, vynikající inspirace, díky díky

alpin (1) napsal 01.07.2012 v 10:30

Nádherné počteníčko. Když jsi popisoval ty francouzké a švýcarské Alpy tak mě bylo u srdce moc prima. Vím o čem píšeš a o čem ta krásná krajina je. A nejlepší je ta věta "Fakt nevim, čím si to tu lidi zasloužili, že se každej den můžou dívat na něco tak krásnýho." Ale na to já si vždycky říkám - buď rád že žiješ v Česku a můžeš aspoň cestovat a tu krásu vidět. Spousta lidí na zemi to nikdy nespatří ! Tak ti přeji abys toho ještě hodně viděl a procestoval. Díky za krásný cestopis.

Baca42 (0) napsal 28.06.2012 v 05:59

MarekD (8) napsal 28.06.2012 v 05:53

Ahoj! Děkuju Vám všem za komentáře je příjemný zjistit, že jsem neseděl u počítače takovou dobu zbytečně. Pokud Vás moje psaní bavilo (teda až na pehaska a jeho opravdu trefný faktický poznámky) jsem rád a třeba zas něco zkusim sepsat. Srbsko sepisovat nebudu, pravdu mají Ti co píší, že odešla řetězka. Měl jsem v úmyslu projet Balkán, ale nakonec jsem se sotva doplazil z prostřed SRB domů. Taky zážitek.
Takže díky a přeju všem šťastný km.

Finč (90) napsal 27.06.2012 v 23:35

Budu jen opakovat předchozí komenty... Super cestopis a pěkný fotky Taky už nějakou dobu o Francii uvažuju a plně souhlasím se Slezskym

kmetp (9) napsal 27.06.2012 v 13:44

Parádny výlet aj na miesta, ktoré som navštívil. Prajem veľa ďaľších šťastných kilometrov.

Slezsky (15) napsal 26.06.2012 v 18:58

Nádhera Jsi moje krevní skupina,taky jezdím zásadně sám a řídím se přesně tímhle cituji"Ale jezdim tak, jak chci a jak mě to baví. Žádnej itinerář připravenej dopředu, žádný zamluvený ubyt, žádný plánovaný návštěvy čehokoliv, prostě jen jet kam zrovna chci, koukat a kochat se a odpočívat od běžnýho stresu a starostí. Pár dní v roce si dělat téměř co chci a spoléhat jen na sebe a na svoji motorku"
Nemám co víc bych dodal,tohle je pravá motorkářská svoboda relax a největší pohoda

bonnyes (4) napsal 26.06.2012 v 12:18

Díky za dobré počtení. Škoda toho počasí ze začátku. Když jedu v chcanci, tak se vždycky ptám sám sebe "co já tady vůbec dělám". Každopádně po prvním vykouknutí slunce zas je vše jinak. Story s řetězem si také přečtu, jen už tuším co se konalo. Pozdrav rodině a přeju další dobré kilometry.

Tatonka (4) napsal 26.06.2012 v 07:56

Moc pěkný - i proto, že jsme se v létě vraceli z Pyrenejí skoro stejnou cestou. Jsi borec

Apolenka (0) napsal 25.06.2012 v 23:56

Pehasko:
Průliv mezi Anglií a Francií je La Manche. Děla v Long sur Mer jsou namířena na tento průliv. Klášter co vypadá jako hrad? Dobrá. A Brest? Brest je veliké přístavní město v západní Francii. Myslím,že autor není ten kdo je tu zmatený. Za mě

Foxinet (1) napsal 25.06.2012 v 23:49

Parádní cestopis, sám tady teď půl roku pobývám, motorka bude čekat bohužel až doma v ČR, po návratu, jinak bych to tu projel všechno. Obdivuju, že si zvládnul objet sám celou Francii. Jinak pro pehasko: Ty tvoje fakticke poznamky jsou take zmatene Dela evidentne miri smer La Manche, kam by jinam asi tak mirila, ne?.Ano Mont-St.Michel je klaster, ale stejne tomu tady kazdy rekne Chateau, spis je zajimave, ze nekdy je obklopen morem, nekdy piskem (odliv/priliv) No a ta posledni poznamka s Brestem, to uz si uplne mimo. Jedno z historicky dulezitych mest v oblasti Bretagne. Jo, v textu jsou nepresnosti, ale cestopis je to krasny a mel bavil. Marku priste doporucuji projet Provence, kterou si "nakousnul". Cerven zde, kdyz tu kvetou levandule je naprosto uzasny...

steady (8) napsal 25.06.2012 v 22:43

Tohle je srdcovka. Taky se Mára na nás mohl vykašlat a nepsat nic. Nebo mohl sedět dva víkendy nad přípravou každýho POI a pak nás nudit exklusivníma fotkama s podrobným popisem každý pamětihodnosti na 5k dlouhý cestě, kdo by to četl. Takhle mě to baví a inspiruje.

pehasko (0) napsal 25.06.2012 v 21:47

Několik faktických připomínek. Zmíněná děla na vyloďovacích plážích ani nemohla být namířena na Lamanšský průliv, protože byla na oněch vyloďovacích plážích, přes 100 km od La Manche. No a ten "hrad" je snad nejznámější francouzský klášter. A samotný cíl cesty - Brest? Kde to, ve Francii, vůbec je? Autor to má nějaké zmotané. Všechno.

Mark09 (7) napsal 25.06.2012 v 14:48

collins (4) napsal 25.06.2012 v 14:42

super výlet - moc pěkný. Ve Francii je krásně, i když trošku draho (ubytování). Řetězovka v Srbsku určitě klekla, páč jak se začne ozývat a častěji se musí šponovat, tak to je známka toho, že jde do kytek. Sám ji teď musím měnit...

Ewilez (0) napsal 25.06.2012 v 13:40

Ten traktor, to je starej dobrej českej Zetor :D

manet125 (10) napsal 25.06.2012 v 13:34

Suprově napsaný. Už se těším, jak se dozvím co se stalo s řetězem v Srbsku.

ThomsonMotorson (108) napsal 25.06.2012 v 12:40

Čau. Máš taky můj obdiv. Jezdit takhle sám, jsem si lajzl jen po ČR. Ven bych měl strach, že se něco po*ere na mašině. Ale je to tím, že nemám tolik peněz, abych v klidu užil síť servisů..
K celému vejletu: četl jsem to na dvakrát, ale byla to třešnička, fakt pěkně popsaný a prožitý! Dávám za 1dna a přeju Ti na cestách dobrou stopu a vždy se vrátit celej..

seikos (976) napsal 25.06.2012 v 12:37

Láďa650: prosím tě, už radši nepiš. Praskly mi z tvé češtiny obroučky na brýlích.

VencaMexico (0) napsal 25.06.2012 v 11:14

Parádní vejlet a pro mě skvělá inspirace pro Normandii. 1!

Láďa650 (76) napsal 25.06.2012 v 08:23

V Roce 2005 Francije,Gran Kaňon Verdon,San Tropé,některé trasi skoro stejné,které jsi jel,nádhera která se musí vydět,k tvé cestě,moc hezky napsané,hezké foto,ode mě to máš za 1 z hvězdičkou,a další dovolenou jen samé sluníčko dík.

FoxHunter (1) napsal 25.06.2012 v 07:58

Moc peknej vejlet, obdivuju lidi, co jezdej sami.