Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Zdravim všechny.
Má někdo info o cenách?Cestopis od CARTec je super.Kluci tam už byli tak určitě by zajímalo vícero lidí kolik si vzít sebou euro a jestli stany na pujčení co tam mají jestli se musí člověk někde registrovat? Vstupný jsem povhopil že je 0 Eur?Akorát za plac za stan se platí?
Děkuji za jakékoliv odkazy a informace.
Hodně štastných kilometru.
Je vidět, že jste si to užili a o tom to je. Fotky pěkné a hlavně ta s projíždějící R1200R.
Nicméně GAPA je stejně nezáživné téma jako Grossglockner...
Ale chápu, že každý chce o svých cestách/výletech něco napsat...kdyby to tak nebylo, nemáme tady co číst.
Takže jen tak dál
V Ga -Pa jsem byl několikrát ,fajn akce . Jedna příhoda cestou ,to jsem ještě neměl BMW. V Mariazell ližu zmrzku na laviičce a dojeli dva borci z Brna na R-kach BMW. Jeden se v tom vrtal . To chce kladivo a na mě , kámo nemáš 13-ku gola klíč? Já na to , ne chlapci já mám yamahu ! Tímto je zdravím. Taky jeli na sraz.
Hezky napsáno, ale článek bych hodil spíš do deníku motorky
Jinak okolí Ga-Pa znám a mám moc rád, konkrétně na pláži u jezera Walchensee jsme dvakrát nocovali
Zdravim všechny.
Děkuji za jakékoliv odkazy a informace.
Hodně štastných kilometru.
Tento rok se tam dostaneme. Bude to můj první sraz, ale bude snad stát za to.
Letos tam planujeme cestu podle fotek to vypada hodne dopohody akce
Diky za tip snad se tam nekdy podivam
Krásný prostředí a krásný motorky
ale " Pivko " to tou hláškou přebil
Srazy zrovna moc nemusím, ale každého věc. Tip na takový kratší výlet určitě zajímavý a dobrý.
Propečený bůček v podlouhle housce tak ten mě dostal.
Nicméně GAPA je stejně nezáživné téma jako Grossglockner...
Takže jen tak dál
Asi Azerbajdžán...
Tak CarTec Olomouc se pravé snaží vyprovokovat [mozna i tímto cestopisem]
CarTec Ostrava na cestu do Rumunska... a co mas v plánu ty t.certe?
Zdravím CarTec Ostrava.
Pojeďte příště raději se mnou, ať furt nejezdím sám. Trošku dál na východ.
Bezvadný
Letos teda jedu taky
Pivko mas 100 bodov u mna :) Haha.
Hezky napsáno, ale článek bych hodil spíš do deníku motorky