Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Pekný výlet, pekne popísané. Podobnú trasu sme išli toho roku s polovičkou tiež, akkurát sme spali po penzionoch. Júlske Alpy sú bomba a aj cesty v Slovinsku. Určite sa tam ešte vrátime.
Pěknej vejlet. Já sice tý holce za mnou neříkám baťůžek nýbrž "Má Paní" ale nejraději jezdíme taky ve dvou. Od doby co jsme penzisti tak cca 10 000km ročně. Letos jsme byli v Julskejch taky a krom moře skoro totožná trasa.
Pěkné počtení v tomhle sychravém počasí. Ty plné kempy mě teda taky dostali?
A cože to máš za navigaci? Chystám se napsat ještě Ježíškovi,tak abych věděl?
pecka
1 reakce
Pekné čítanie,super fotky,parádny trip.Taktiež jazdíme tripy s mojou polovičkou ale s dvomi mašinkami..prajem veľa šťastných kilometríkov.
1 reakce
Pěkné počtení v tomhle sychravém počasí. Ty plné kempy mě teda taky dostali?
A cože to máš za navigaci? Chystám se napsat ještě Ježíškovi,tak abych věděl?
2 reakce
Krásný svezení. Jezdíme taky jen ve dvou na jedné moto a za nás je to nejlepší, i když pod stan už nás nedostanou. Dík za připomenutí pěkných mist.
Pěkný výlet
Z těch nacpaných kempů by na člověka skoro šla deprese
Pěkné jste to měli