Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Polonina Svinovec je krásná. U toho jezera pod vrcholem Gerišacka spíme vždy když tam jedeme. Terénní náročnost není až tak dramatická, je to asi nejsnadnější z tamních polonin. Teda až na Runu, tam kromě dvou zábavných cest vede i naprosto nudná panelovka.
Je škoda, že jste vynechali dvě krásné poloniny, kolem kterých jste jeli: Runa a Boržava.
Závidím a skláním hlubokou poklonu jak k vaší cestě, tak i k psanému slovu. Fakt paráda a dost jsem se pobavila. Velmi příjemné zpestření zimního období. Přeji další takové cesty (tedy již bez žaludečních nevolností) a těším se na další cestopis
Dr.X.ray - rozumím výtce, máš pravdu.
Při tomto výletu ale byl navigátorem hlavně kolega, navíc jsem cestopis psal po večerech na služebce bez přístupu k netu = mapě.
Třeba se příště polepším
Hezky sepsané a krásně zažité, to se musí nechat. Jen jedna drobná výtka. Příště by bylo fajn použít v textu víc místopisných názvů. Přeci jen, mnozí z nás nečtou cestopisy jen pro pobavení, ale taky jako inspiraci k plánování cest budoucích.
Jinak, trasa Koločava - Komsomolsk je vyhlášený off na "hlavní silnici", ale takhle barvitý a vtipný popis tohohle úseku jsem ještě nečetl.
Mimochodem, klobouk dolů před kolegou podvodníkem, že i na mrdině typu vetkni V-Strom ve strom tohle všechno zvládl.
pěkný počtení...by mě zajímalo který jelito v pneuservisu dá přední pneu obráceně a na zadním kole nenasadí záchyt reakce brzdy.. ...jinak pěknej vejlet...
Moc hezky napsané
pěkně napsaný
I já se přidávám a chválím Dík za parádní počteníčko
Super čtení, krásně napsané, perfektní foto. Nemůžete tady dát vaší trasu?
Díky
pekny cestopis, velmi vtipne su niektore popisy
Dr.X.ray - rozumím výtce, máš pravdu.
Třeba se příště polepším
Dost dobrý!
Velmi prijemne cteni,zatim co zena sledovala oblibeny serial. Za tak kratky cas,tolik zazitku.
Nejprve všem děkuju za samé pozitivní příspěvky.
Rubi - mám už jen pozitivní vzpomínky, až na ty blicí show tedy
Mikni - cesta "POTOKOM", byla zprvu pekelné překvapení, čili po úspěšném absolvování nás to vlastně mile překvapilo
Penal1 - třeba se k tomu kolega vyjádří i z Islandu.
Tifone - to máš recht, ta chybí i mně
kovo-xrv - spíš jsme pěkní sráči, což se ukázalo u jezera
fidlimydli - mistře, díky tvým úžasným cestopisům si pamatuju tvuj nickname, čili mě palec nahoru od tebe těší dvounásob, díky
Tech - snad se ti dočasný ostrovan ozve, ale mám za to, že zvýšený není
Martin - wow, díky moc
Přečteno jedním dechem skvělé
Klobouk dolů kluci!
Ty výhledy... Super počtení
Za me nejlepsi cestopis z sotolinek za posledni dobu. Parada. Diky.
Tak když to vidím, ten V-Keř toho zvládne opravdu dost. Měl ho nějak zvýšený ?
Jsem z Ukrajiny.Cestopis a fotky
Dobře napsaný cestopis z fajn cesty.
K tomu potoku jsem dojel z opačné strany od Komsomolska a po překonání mostku to na naháči otočil zpět. Jak vidím, udělal jsem dobře.
Super čtení,krásný fotky... Kdyby jste hledali někoho no další motodovču,rád bych se přidal.Jste borci takže vás budu poslouchat
díkydík všem
Super
Letos se na Podkarpatskou rus taky chystám, ale třeba takovou cestu potokem si rad necham ujít
Super! Díky :)
Moc pekny kluci!Hodne stesti nacestach preju!
Moc hezky napsaný
Početl jsem si , když se nedá jezdit.
pěkně napsaný jen mi tam chybí fotka ty pěkný dcery majitele hotelu
blahopřeji,že jste dojeli celí . Ta potoční cesta to musel být masakr,válet se v něm by asi nebyla ta pravá koupel Dobrý mašiny
Dali jste jim zabrat