ktm_unor




Triumph zve místo výstavy na Open days

Společnost DK auto-moto, která k nám dováží motocykly značky Triumph, zve ve dnech 3. - 5. března všechny své příznivce do svého sídla v pražských Modřanech na akci Open days. Prostřednictvím dnů otevřených dveří chce dovozce všem zájemcům o novinky anglického výrobce vynahradit neúčast značky na výstavě Motosalon, se kterou se také kryje termín konání.

Motocykly Triumph letos nebudou k vidění na výstavách Motosalon ani Motocykl, přestože na stránkách organizátora prvně jmenovaného veletrhu donedávna značka Triumph figurovala v seznamu vystavovatelů, a některá média tuto již informaci publikovala. Kdo ale chce vidět naživo všechny nové modely pro nadcházející sezónu, může využít příležitosti, a v rámci dnů otevřených dveří si je prohlédnout v prodejně Triumph Praha, která sídlí v Šífařské ulici v Modřanech na Praze 4.
Kromě žhavých novinek, představených na podzim v Kolíně a v Miláně, tedy hlavně obou osmistovkových TigerůDaytony 675R, faceliftovaného modelu Speed Triple nebo nového cruiseru Thunderbird Storm,  vás v termínu 3. - 5. března čeká navíc speciální 15% sleva  na oblečení a příslušenství Trimph, a na vybrané zboží dokonce sleva ve výši 50 %. Provozní doba pražské prodejny je 9-18 hod. od pondělí do pátku, v sobotu 5. března bude mimořádně otevřeno až do čtyř odpoledne.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):
Související firma



TOPlist