-
3Odpovědí
Motorka se dusí při vypnutí světel.
Ahoj, zkouším jestli se už náhodou někdo nesetkal s tímhle problémem: - Motorka nastartuje normálně se sytičem - má menší otáčky než obvykle (cca 2,5-3) normálně se sytičem mívá (3,5 - 4) - Po chvíli začne ztrácet výkon a začne se dusit, ale ne tak ab
-
4Odpovědí
Po zmáčknutí startéru cvakne a zhasnou kontrolky a už nenaskočí
Čau, dneska jsem chtěl jet na moto, přijdu otočím klíčkem - kontrolky svítí zmáčknu startér a ani neotočí jen něco cvakne a kontrolky už nesvítí. Nesvítí ani po půl hodině když jsem přišel znovu. Po otočení klíčku prostě mrtvo.. Stalo se mi to na podzi
-
2Odpovědí
Dlouho točí než chytne
Ahoj, BMW F650 rv 1997 s karbecama. Před startem dlouho točí kohout zaplej sytič zatažený a točím třeba cca 4sekundy a nic ani neškytne, dám ji chvilku pauzu zkouším znovu zase třeba 4 sekundy nic, takhle třeba 4x potom chytne chvilku běží a když chci sní
-
5Odpovědí
Karburátor stále chudá směs
Ahoj, řešíme BMW F 650. Nejsme v tom ani jeden znalý, ale baví nás to a chceme to dát do kupy. Dělali jsme tam celý karburátory. S problémy jsme nastavili plovákovou hladinu cca na střed spíš o trošku níž. Hladiny nám fakt nešli nastavit.. Složeno nast
-
2Odpovědí
Plováková hladina karbur?toru
Ahoj, řeším hladinu na bmw s karbecama mikuni bst 33 podle manuálu mají být hladiny cca 14,6 když nastavim na 14,6 a dám průhlednou hadičku tak jdem o něco výš než je těsnění a reálně dosáhnu hladiny těsnění kdyż nastavím hladinu někde na 12mm cca.. Porad
-
3Odpovědí
nechce startovat za studena, včera start ok
Ahoj, řešíme s bráchem problém. Včera jsme vyjeli na první vyjížďku. Startoval baworáka po zimě se mu maličko nechtělo ale naskočil v pohodě (moje virago se trápilo dýl :-D ) . Baworák na volnoběh bublal v klidu než jsme nasadili rukavky a helmy a vyjeli
-
2Odpovědí
diravý sací koš oleje
Zdravím mám otázku, mám BMW F 650 1996 a mám ten problém, že při dělání nového závitu na výpustný šroub oleje se mi podařilo proděravět sací koš pro nasávání oleje. Jde to z toho koše hned do papírového filtru? a pokud ano tak by to nemělo vadit ne? N
-
2Odpovědí
Jiný vzduchový filtr než je v motorce?
Zdravím, brácha dovezl silniční enduro BMW F650 z roku 98. Včera jsme dělali olej a má objednaný vzduchový filtr. Tak se díval jak ho vyndat. Když jsme ho vyndali vypadal stejně jak klasický z auta. Ale v návodu je jakoby mřížka a v tom vložka jen. Což ta
-
1Odpovědí
Jiný vzduchový filtr než je v motorce?
Zdravím, brácha dovezl silniční enduro BMW F650 z roku 98. Včera jsme dělali olej a má objednaný vzduchový filtr. Tak se díval jak ho vyndat. Když jsme ho vyndali vypadal stejně jak klasický z auta. Ale v návodu je jakoby mřížka a v tom vložka jen. Což ta
-
2Odpovědí
Zhasíná motor
Zdar , stává se mi že dojíždím na křižovatku, brzdím motorem a když pak vymačknu spojku že zastavím nebo podřadím tak zhasne motor. Není to pravidlem ale třeba každou druhou projížďku se to stane. Jde o BMW F 650 cs a motor Rotax 650, jednoválec s jednou
-
5Odpovědí
Při jízdě škubne ( chcípne )
Dobrý den, mám BMW f 650 r.v 1994 35kw. Problém je následující ... Normálně nastartuju nechám zahřát, a když vyjedu v nízkých otáčkách začne škubat ráda to dělá na jedničku nebo dvojku když zpomaluju. Někdy i když jedu kolem 80-90 na 5 ale to málokdy, ne
-
2Odpovědí
Zadní tlumič
Potřeboval bych poradit zda bude pasovat zadní tlumič z F650GS rok 2001-2002 na F650 rok 1995.
-
3Odpovědí
Nerovnoměrnost předního a zadního kola BMW F 650
Zdravím všechny. Už delší dobu mě trápí, že při jízdě, především v nižších rychlostech, mi motorka stáčí lehce do leva. Pročetl jsem už řadu fór, ale nenarazil jsem na nic, čím by to mohlo být. Dočetl jsem se, že by chtělo zkontrolovat, jestli je přední a
-
8Odpovědí
Nestabilní jízda
Zdravím. Rád bych se zeptal, zdali nebude mít někdo nějaký nápad, co by mohlo být příčinou mého problému. Loni v květnu jsem koupil BMW F650 r.v. 1995. Při koupi motorka jela hezky, ale zhruba po 1000 km začaly problémy s ovladatelností. Motorka začali př
-
3Odpovědí
Napínák rozvodového řetězu
Dobrý den. Sháním nový napínák rozvodového řetězu. Už jsem prohledal všechno možné. Nevíte,kde sehnat? Nějaký odkaz na prodejce těchto dílů,pokud možno tady v Čechách? Pouze originální díly .Díky moc...
-
6Odpovědí
Regulátor dobíjení
Ahoj všem, mám takový problém motorka za jízdy kuckala když jsem dal blinkr který ovšem neblikal pouze se rozsvítila kontrolka. Když jsem zastavil abych se podíval co se děje tak místo aby přední světlo svítilo na potkávačky tak svítila jen obrysovka a ko
-
5Odpovědí
Motor
Ahoj všichni, mám dotaz. Mám BMW F 650 1994. Potom co moto nastartuju tak motor běží normálně, ale během chvilky pokud nedám víc na sytiči spadne. Nejde o to že by bylo málo sytiče a že by motor pomalu ztrácel otáčky až by chcípnul. Zkrátka běží a najed
-
4Odpovědí
schéma elektroinstalace
Ahoj, prosím o radu a případně i o schéma elektroinstalace na BMW F 650 r.v.1997. Najednou mi tato motka přestala startovat. Pouze cvaká. To cvakání jde asi regulátoru napětí, nevím jistě, pouze odhaduji, jelikož je i vybitá baterie. Na to bych potřebova