Vlastník | čzťák | |
Vloženo | 20.11.2012 | |
Aktualizováno | 31.7.2016 | |
Zobrazeno | 4 755x |
Setkání přátel veterán klubu Kroměříž
V sobotu 6.8.2016 se na Velkém náměstí v Kroměříži konalo setkání přátel veterán klubu. Tož rozhodl jsem se, že se taky zúčastním. Ještě v pátek v 9 večer jsem měl shozený válec a dělal nějaké poslední úpravy. Podaři
Typ: Sraz Vloženo: 11.08.2016 Uskutečněno: 06.08.2016 Tachometr: 2500km Komentářů: 7x -
Utěsnění hlavy a další drobnosti
Protože mi foukalo pod hlavou, tak jsem ji spolu se známým shodil, trošku vysoustružil, zabrousil a utěsnil tmelem pro vysokokompresní motory. Pod hlavu bylo dáno nové papírové těsnění. Při této příležitosti byly také za
Typ: Oprava Vloženo: 11.08.2016 Uskutečněno: 05.08.2016 Tachometr: 2500km -
Opravené šavle!
Hotovo, konečně mám opravené šavle. Stálo to sice ranec, ale je tam udělaný nový tvrdochrom, pouzdra na míru, nové převlečné matice atd... Taky se mi podařilo sehnat nové pružiny, ty staré už byly unavené :-) Nalil j
Typ: Oprava Vloženo: 29.07.2016 Uskutečněno: 29.07.2016 Tachometr: 2500km Komentářů: 3x -
Konečně mám kolínko!
Milý deníčku, ne, opravdu jsem nedal na Zetce koleno, takové blázen zase nésu! Včera jsem si udělal malý výlet k Uherskému Brodu a známý mi daroval původní kolínko mazání zadní kyvky! Konečně jej mám a může zkrášlit
Typ: Montáž doplňku Vloženo: 05.06.2016 Uskutečněno: 05.06.2016 Komentářů: 2x -
Dobové rukavice a brýle
Od jednoho nejmenovaného místního uživatele se mi i podařilo získat původní a nikdy nepoužité rukavice a brýle! Jsou krásné a zejména vůně rukavic je neopakovatelná, kam s hrabe dnešní kůže... Teď ještě prohrabat ša
Typ: Koupě Vloženo: 02.06.2016 Uskutečněno: 02.06.2016 Tachometr: 2250km -
Totální repase předních vidlic
Tak a DOST!!! Motorka od oleje, boty od oleje, nohavice od oleje, přední kolo od oleje, přední brzda od oleje, přihlížející a fanynky od oleje... Došla mi trpělivost a po dlouhém hledání, kdy mě všichni posílali k
Typ: Odborný servis Vloženo: 02.06.2016 Uskutečněno: 02.06.2016 Tachometr: 2250km Komentářů: 1x -
Oprava, nové pneu
Tak a další závada - umlátily se mi závity přichycení předního blatníků k vidlici... takže byly navařeny nové :-) zároveň se asi po 35 letech odporoučela do věčných lovišť zadní duše - a motorka bez duše je k ničemu!! Př
Typ: Údržba Vloženo: 09.07.2015 Uskutečněno: 09.07.2015 Tachometr: 2000km -
Nová přední pneu
Přední kolo bylo vycentrováno a má novou duši i pneu:-) |-) Také bylo třeba zabrousit dolní šroubky uchycení předního blatnílku, které drhly o buben, ale i to je minulostí.
Typ: Údržba Vloženo: 05.04.2014 Uskutečněno: 05.04.2014 Komentářů: 1x -
Nová přední pneu
Po chvilce ježdění jsem si všiml, že přední kolo hází jako prase. Sundal jsem ho, nechal vycentrovat a bohužel jsem se musel rozloučit se Barum hadovkou :-( Holt bezpečnost je bezpečnost. Nahradil jsem jí novou 3.0 x
Typ: Vyjížďka Vloženo: 26.02.2014 Uskutečněno: 26.02.2014 -
Dokonáno jest :D
Po 2 letech rozebírání a skládání je hotovo :-) Konečně, po 30 letech to ve staroušovi opět zahřmělo a motor se rozběhl, chytá na první našlápnutí neřád jeden. Teď už jen pár detailů jako je vycentrovat přední kolo a
Typ: Údržba Vloženo: 22.09.2013 Uskutečněno: 22.09.2013 Tachometr: 10km Komentářů: 4x -
Kauza karburátor
Když už jsem si myslel, že je všechno hotovo, volal mi pán, co mi Zetku kompletuje, že karburátor je tam nepůvodní. Nejenom že nemá žádné označení, ale nikdo prý ani neví, z čeho by ten neoriginální karburátor mohl být.
Typ: Vyjížďka Vloženo: 06.09.2013 Uskutečněno: 06.09.2013 Komentářů: 1x -
Kompletace
Protože nemám skoro žádný čas na to, abych motorku dal do kupy a současně nechci, aby byla rozdělaná do šroubku a ležela jen tak v garáži, rozhodl jsem se, že si ji nechám složit na zakázku. V průběhu několika týdnů
Typ: Údržba Vloženo: 04.08.2013 Uskutečněno: 04.08.2013 -
Rozebírání
Přestože starouš vypadá na fotkách docela hezky, při důkladnějším seznámení jsem zjistil několik velmi vážných nedostatků, které mě přiměly ke kompletnímu rozebrání motorky. Pěkně šroubek po šroubku jsem ji postupně roze
Typ: Oprava Vloženo: 20.11.2012 Uskutečněno: 20.11.2012