Po Svartpilenovi 401 koupeno jako větší, pohodlnější a více turistická i pro 2 osoby.
Cestovní výbava se bude doplňovat. Ročník 21, koupeno 21 - nový.
Motorka koupena od FIRMA:Motart (Praha 4-Braník)
První dojmy - Po zkušební jízdě, kterou jsem hodnotil kladně, jsem se rozhodl a objednal. Během procesu zajíždění jsem laboroval se štítkem, až jsem se rozhodl pro větší plexi.
Doplňky na motorce - tankvak SW motech na podkově, padáky, centrální stojan, 2x boční kufry kappa a turistické plexi Puig s deflektorem pro mou výšku 185 cm je v nejnižší poloze a dobrý. Doplněný Alu kryt motoru místo Suzuki plastu.
Stromík vybrán jako ověřený, bezproblémový a nízkonákladový stroj pro cestování i ve dvou.
Motor, zde asi není nutné uvádět něco nového, všichni znají. Brzdy v cajku, podvozek je spíš měkčí, ale pro cestování je ideální. Takže ve finále boční kufry, padáky, plexi a centrál, jako zdravý základ pro příjemné cestování
Spotřeba při poklidné jízdě (dodržování rychl. limitů) je kolem 4 l, Alpy ve 2 s kuframa a válcem 4,2 l/100km.
Pozor, při namontovaném rozšíření policajta! Drhne o asfalt dříve než stupačky! ))
Moc pěkná
Přeji mnoho spokojených km