Vlastník | MiRi8 | |
---|---|---|
Vloženo | 23.4.2019 | |
Aktualizováno | 13.1.2022 | |
Zobrazeno | 9 713x |
Děkuji za chválu. Forza 300 se moc nelíbila, ale 350ka ta už. Ten nárůst výkonu je tam dobrej. Nebo ADV 350 po tom docela koukam (překvapila mě rozumná cena). Tak ať se brzo dočkáš a dobře slouží ...
Moc pěknej testík, dobře napsáno
Chystám se do Forzy 350, už je objednaná
těším se!
Forza 125 je dobrá volba, taky jsem s ní spokojen.
Pokud máš 186cm tak doporučuji vyšší plexi.
Puig je o 12cm vyšší než originál. Ale hlavně je širší a ke konci (nahoře) je trochu prohnutý jako by dopředu. Mam taky 186cm. A pokud ovysunu nahoru tak je bezvětří. V dešti ideální.
Naopak zase v létě když je >30C je dost vedro. I v nejnižší poloze to dost vítr odklání. Ale přesto ho používám.
Pravda u nové Forzy (od r.2021) lze plexi vysunout o 4cm vyš. To je otázka jestli by to nestačilo. Ale u mé r.2019 při horní poloze jde proud vzduchu přesně na helmu - nepříjemné. Každopádně stavitelné plexi je výborná funkce...
Zdravim nadherny stroj a moc pekne napsany,taky o forze uvazuji,mel jsem satelise 125 a potom na rok a pul piaggio mp3 500lt ale ta vaha a spotreba.
prosim te jak jsi dal to nove plexi kolik je vyska v cm ve spodni poloze a kolik kdyz je vytazene merim take 186 cm jenom mam 116kg
bracha ma kymco downtovn 125 a taky daval vetsi plexi
dekuji. zdenek.
Super recenze.
Tak ať to dál dobře jezdí.
Taky jsem takto vyřešil navigaci a super. Nákup na Aliexpressu, docela kvalita a za polovinu.
Všechno jsem objednával na exasoft.cz
Cena nic moc, ale prostě to funguje.
Já už mam od dubna 8000km a super.
Tak podle tebe ,jdu koupit ten samej držák na telefon .
Nikde tvoje řešení neznají ,ba ani v Praze .
Dobrá rada díky ,jinak ať to motorka jezdí ,já jsem za rok na 300 najel 5 000 km a věř ,že cesta na ní k Moři
byla super
Dík už mám kryt dole,jen cena drzaku hustá.
Dík už mám kryt dole,jen cena drzaku hustá.
Povilíš jeden šroub RAM Mounts a nacvakneš kryt. Cca 20 sekund. To montáž je trochu pomalejší než vyladíš kloub aby jsi na telefon dobře viděl. Ale pohoda...
Ahoj super recenze mam Forzu 300 a resim drzak telefonu. Napis mi je rychla demontaz z motorky kdyz neni potreba ?Diiy D.
Přední část jakoby dopředu a nahoru "vypolomit" a střed odpadne. Pak se zase nacvakne zpět.
Pěkná recenze. Jak si sundal ten střed řídítek, abys tam namontoval držák na telefon?
profesionálně popsánu
Přeji mnoho krásných zážitků s Forzou
Super recenze díky. Měli jsme nyní v redakci na test xmax 125 a forzu 125. Těšte se na test
Díky všem...
Pěknej stroj, spotřebu ti závidím...
Forza byl můj první velký skůtr a začátek "konce"..
Teď jezdím Afriku Twin DCT... Blahopřeju k dobré volbě, ale už si šetři do prasátka..
Přeji spoustu radosti s krásným strojem. Určitě dobrá volba
Pěkně čtení, měl jsem pcx 150, chtěl sem si koupit forzu 300 ale nakonec jsem vzal duke 690. Taky jednoválec, jede to podobně. Hodně kilometrů bez nehod.
Hezké čtení a dobrá volba. Gratuluji
Dobrý výběr, pěkný popis. Taky jsem maximálně spokojen a užívám si každý kilometr.
Hezký popis výběru stroje
Pěkně napsáno, hodně bezstarostných kilometrů
Gratuluji k výběru a přeji mnoho šťastných kilometrů