Vlastník | Semaforix | |
Zobrazeno | 455x |
Mazel
Ještě "bodíky"
Tak gratuluji k "nerozvážnému" pořízení DAXíka
a jsem rád, že se konečně začínají tyhle jezevčíci na motorkářích "roztahovat". Už jsem se bál, že jsem jediný blázen
. Tak kolama dolů a gumový patníky...
Už ji máme v rodině taky a perfektní. Kupoval jsem to pro syna místo poruchové Babetty. Ten rozdíl v kvalitě a jízdních vlastnostech je propastný. Cena samozřejmě taky, ale vlastně to jsou 2 výplaty a mělo by to vydržet věky. Jediná ale opravdu jediná věc mě štve, ta řadička. Ta zadní část vadí noze, takže vyměním za normální a bude se řadit jen špičkou nohy.
Super. Přeji hodně šťastných kilometrů. DAXik je super věc. Přesně jak píšeš připadám si na tom jako by mi bylo 20. Neskutečná sranda to řídit a hlavně to je originální a každý čumí jak péro z gauče. Jediné co doporučím je KUP SI INTEGRÁLKU - Hlavu máš jen jednu. Ja po pár jízdách otevřenou NOLANku schoval a koupil SHARKA integralku. Ať žije DAX !!!
pali
S ABS to je otrava. Většinou to už dnes má i ASR - protiprokluz, takže konec s gumováním asfaltu.
Ale to je samozřejmě věc nastavení priorit, každý to máme trošku jinak.
Semaforix
Udělím ti ještě jednu CENNOU radu, a to dokonce zdarma!
Až ti tu přilbu někdo ukradne, namaluj si to číslo v kolečku rovnou na hlavu!!!
Pokud máš pořádnou pleš, je to NAPROSTO ideální stav!
Dívky se pak budou svlékat i z toho, co na sobě vůbec nemají!!!
Skvelá motorka
"Targus" - chcem presne takú motorku, ktorá má všetky spomínané závady (aj som ju našiel a nie jednu)... Asi som už starý, keď ma všetky "vymoženosti" modernej doby a megavýkon skôr otravujú... Alebo, žeby som "vozidlo" radšej ovládal sám? Na druhej strane ABS a vstrekovania sa nezrieknem
Díky za vtipné a upřímné hodnocení!
Zcela vážně, tu motorku jsem si vlastně koupil jen kvůli té přilbě. Teď už jen doufám, že mi k tomu časem doroste i ten motor z Avie a řídící systém z Dukovan. Ale na to, abych se cítil jak za mlada, mi to zatím bohatě stačí!
Takže přistoupíme k tvrdému hodnocení.
Motorka je samozřejmě ZCELA k ničemu, protože proto!
Seznam závad:
1/ nemá to motor aspoň jak z Avie, ale Mercedes piáno by byl lepší!
2/ nemá to namontovaný počítač, který by zvládl řídit alespoň provoz dukovanské elektrárny!
3/ nedá se to pseudoprogramovat a "konektivitovat" z patlacího bazmeku, který dnes mají už děti v jeslích!
4/ nemá to nejmíň metrák vysoce módních a zcela nepostradelných plastových bazmeků, které by se nejpozději při třetím výjezdu ulomily!
Závěr - nula bodů, VOE!
JEDINÝ klad vidím v PŘILBĚ SE ZÁVODNÍM ČÍSLEM V KROUŽKU, zavěšené na řídítkách.
Za ni uděluji deset bodů!!!
Ano, pokud se chceš vracet do mladicky nerozvážných let, kdy byla tráva zelenější a nebe modřejší a dívky svlečenější, bez ZCELA závodních nezbytností, jako je třeba číslo na přilbě, to prostě NEJDE!
Ať tě tenhle kočkolap baví ještě hodně dlouho!