renocar_brezen

• 10

Komentáře a hodnocení profilu
Nalezeno 10 záznamů

Tree1974
Tree1974 napsal 04.04.25 v 12:17 10b.

Mazel

Rudolf
Rudolf napsal 31.03.25 v 23:20 10b.

Ještě "bodíky"

Rudolf
Rudolf napsal 31.03.25 v 23:18

Tak gratuluji k "nerozvážnému" pořízení DAXíka a jsem rád, že se konečně začínají tyhle jezevčíci na motorkářích "roztahovat". Už jsem se bál, že jsem jediný blázen . Tak kolama dolů a gumový patníky...

Jofré
Jofré napsal 23.03.25 v 20:22 10b.

Už ji máme v rodině taky a perfektní. Kupoval jsem to pro syna místo poruchové Babetty. Ten rozdíl v kvalitě a jízdních vlastnostech je propastný. Cena samozřejmě taky, ale vlastně to jsou 2 výplaty a mělo by to vydržet věky. Jediná ale opravdu jediná věc mě štve, ta řadička. Ta zadní část vadí noze, takže vyměním za normální a bude se řadit jen špičkou nohy.

OndrasekCZ
OndrasekCZ napsal 23.03.25 v 12:16 10b.

Super. Přeji hodně šťastných kilometrů. DAXik je super věc. Přesně jak píšeš připadám si na tom jako by mi bylo 20. Neskutečná sranda to řídit a hlavně to je originální a každý čumí jak péro z gauče. Jediné co doporučím je KUP SI INTEGRÁLKU - Hlavu máš jen jednu. Ja po pár jízdách otevřenou NOLANku schoval a koupil SHARKA integralku. Ať žije DAX !!!

Targus napsal 16.03.25 v 18:31

pali

S ABS to je otrava. Většinou to už dnes má i ASR - protiprokluz, takže konec s gumováním asfaltu.
Ale to je samozřejmě věc nastavení priorit, každý to máme trošku jinak.

Targus napsal 16.03.25 v 18:25

Semaforix

Udělím ti ještě jednu CENNOU radu, a to dokonce zdarma!
Až ti tu přilbu někdo ukradne, namaluj si to číslo v kolečku rovnou na hlavu!!!
Pokud máš pořádnou pleš, je to NAPROSTO ideální stav!
Dívky se pak budou svlékat i z toho, co na sobě vůbec nemají!!!

pali3x
pali3x napsal 16.03.25 v 16:53 10b.

Skvelá motorka

"Targus" - chcem presne takú motorku, ktorá má všetky spomínané závady (aj som ju našiel a nie jednu)... Asi som už starý, keď ma všetky "vymoženosti" modernej doby a megavýkon skôr otravujú... Alebo, žeby som "vozidlo" radšej ovládal sám? Na druhej strane ABS a vstrekovania sa nezrieknem

Semaforix
Semaforix napsal 16.03.25 v 16:24

Díky za vtipné a upřímné hodnocení!
Zcela vážně, tu motorku jsem si vlastně koupil jen kvůli té přilbě. Teď už jen doufám, že mi k tomu časem doroste i ten motor z Avie a řídící systém z Dukovan. Ale na to, abych se cítil jak za mlada, mi to zatím bohatě stačí!

Targus
Targus napsal 16.03.25 v 15:28 10b.

Takže přistoupíme k tvrdému hodnocení.
Motorka je samozřejmě ZCELA k ničemu, protože proto!

Seznam závad:
1/ nemá to motor aspoň jak z Avie, ale Mercedes piáno by byl lepší!
2/ nemá to namontovaný počítač, který by zvládl řídit alespoň provoz dukovanské elektrárny!
3/ nedá se to pseudoprogramovat a "konektivitovat" z patlacího bazmeku, který dnes mají už děti v jeslích!
4/ nemá to nejmíň metrák vysoce módních a zcela nepostradelných plastových bazmeků, které by se nejpozději při třetím výjezdu ulomily!
Závěr - nula bodů, VOE!

JEDINÝ klad vidím v PŘILBĚ SE ZÁVODNÍM ČÍSLEM V KROUŽKU, zavěšené na řídítkách.
Za ni uděluji deset bodů!!!

Ano, pokud se chceš vracet do mladicky nerozvážných let, kdy byla tráva zelenější a nebe modřejší a dívky svlečenější, bez ZCELA závodních nezbytností, jako je třeba číslo na přilbě, to prostě NEJDE!

Ať tě tenhle kočkolap baví ještě hodně dlouho!