Vlastník | Steets | |
---|---|---|
Vloženo | 5.8.2008 | |
Aktualizováno | 6.8.2008 | |
Zobrazeno | 4 965x |
Nádhernej kousek zaujal mě ten speciální tankvak, o kterém píšeš. Plastová nádrž je zlo Jinak samozřejmě za desítku, jak jinak!
Krásnej stroj, perfektní design, určitě dobrej naháč jinak slabej motor a naprosto děsivý výfuky
pekna motka a jak vidim mame stejny problem ja jen mam 196 cm a neni to zadna sranda ted jezdim na SV a jako je to super motorka ale pro me je malinka jeste tuto sezonu a na dalsi porizuji neco vetsiho a tahle motorka se mi libi velice tak uvidim jak se rozhodnu. Jeste silham po Tuono 1000 ale nevim mam z toho strach. To je uz velika bestije
Moc pěkná, asi jsem tě tu už párkrát viděl projet. Tak se třeba někdy projedem společně.
Čau, myslím, žes vybral moc dobře, taky mám slabost pro nahatý a kdybych kupoval dneska, šel bych do ní. Já bych naskočil na oranžovýho.Trošku mi vaděj ty zlatý rámy. Přeju hodně zábavy. Ahoj Batys 62 GSR 600.
krasna krasna krasna dufam ze na buduci rok v lete uz bude aj v mojej garazi zatial japonec
Vela stastnych km a davaj bacha
Vypada nadherne.Az budu mit to srdce prodat multistradu asi shivera okusim
oprava šťastných
pěkná ať dobře slouží mnoho šťastkých km
krásná můj sen
Díky raID, trochu jsem to promazal. Divoká je, ale zatím ji moc nepokouším. Většinou jezdím s Churym taky z Boleslavi. Má vínový XJ 600. Jezdíme svižnější turistické tempo, při kterým se toho docela dost naučím. Třeba se někdy potkáme.
Ahoj, pěkná Aprílka. Asi bude i divoká jak píšeš. Ale o tom alarmu bych se tak nepopisoval, lidi jsou svině, aby si o ní nepřišel. Tak někdy u nás naviděnou.
Tahle mašina má nádherný vzhled. Jo, tak hlavně opatrně když je to první
Motorka mooc pěkná, jenom to ohazování zad by mě asi pěkně štvalo.. lol