Vlastník | CHARLIE69 | |
Vloženo | 6.8.2009 | |
Aktualizováno | 20.6.2010 | |
Zobrazeno | 4 445x |
Krásná holka
Ahoj pěkná holka,tak ať tě poslouchá a užívejte si pohodové vyjížďky a vždy šťasný návrat,dávám za 10b
Dík za koment máš pěkný stroj, ať dělá dlouho radost. Možná o něm budu taky někdy v budoucnu uvažovat, ale o litru A posílám 10 b
Zdravíčko, pravda... trochu Ti závidím novější model, krásnou barevnou kombinaci a analogový otáčkoměr , ale zaslouží si 10, jinak nejde
Pekný Fazer. Jazdil som na tomto modeli Fazera a je to fakt moc vydarená motorka. Prajem hodne šťastných kilometrú a dávam 10 bodú
Pekny Fazerik.Preju hodne stastnych km nech ti Fazer robi len radost a davam 10 bodu
fakt moc pěkný stroj 10b
Tvá Kočka je moc super určitě hodně vymazlená Dal bych 20,ale na to se nejede tak aspoň 10bodů
Ad kamaradi a vylet na skutrech po hrebenech.
Ty nase mrchy jezdej aspon 90 a maj povolenky do mist v krkonosich bezne nepristupnych.
Ten vas vartburg jede 40 a nevim jestli smi i na sjezdovku
Ne promin,priste dame vedet,snehu jeste je.
vyborny stroj...krasna farba...super vyber
Talent, ten mám od BOHA. A navigaci, máš pravdu zahodím!Tedy do jara!
Ad: PEKELNÉ DOLY / Velenice Vyjížďka - 07.10.2009
Tímto bych ti chtěl poděkovat za to že si mě před zimou ještě trochu pobavil a doufám že se do jara naučíš zaházet s navigací
Tfuj omlouvám se za tu chybu sem psala nějak rychle a nevšimla jsem si toho ZPOŽDĚNÍM
Tak ode mě trošku (spíš hooodně ) se spožděním samozřejmě za 10 . Ať tě nezlobí a ty jí taky nee .
Charlie ode mě má desinu, vybral sis dobře, moc pěkná a na modrou sem taky vysazenej
Počasí má asi rozpis mých pracovních dnů, jinak si to nedokážu vysvětlit. JA PA JE TO MOŽNÉÉÉÉ? SLUNCE mi na cestu neposvítí a Svatej Petr na mě chčije. Že by konec sezóny??? Ne ne prosím ještě NE!!!Ještě jsme si dost neužili.
je to opravdu krasavec v té modré dávám 10b
hodně ujetých kilometru bez nehod
Děkuji všem za kladné hodnocení. Rozhodl jsem se pro nějaké malé kosmetické úpravy designu a doplňků určených pro cestování/navigace/ a bezpečnost /padáky/.
Všem spoustu pohodových km bez krizových situací.
tak teda kajo 10b,je to ještě pěkná,mladá holka,tak ať ti dlouho vydržííí
taky přeju hodně km, ale pověz mi jak jezdíš na nádrž 350 km? to to z kopce zdecháš a do kopce tlačíš???
tak ode me taky plnej počet. Jestli ale budeš jezdit na rovinkách kudlu a do zatáček krokem tak ti to prodáme a dostanes Stadiona.
pěkná užij si ji a hlavně opatrně jasných10b.
pěkna
Na Fazeru mám něco nalítáno a je to fajnovej stroj. Ten tvůj je navíc fakt pěknej. Dávám 10 bodů a přeju pohodový lidi kolem