Prebehla náročná výmena oleja v kardane, už som ho menil, tak som vedel ako na to, ale zas bolo oleja viac na zemi, ako tam kde mal byť. Ale nakoniec som to zvládol a ďalšia výmena už bude v pohode - dúfam.
Vymenil som brzdovú kvapalinu a vypustil chladiacu kvapalinu. Čakám netrpezlivo na dodanie novej chladiacej kvapaliny, nech Beštiu môžem poskladať a riadne prevetrať.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Pôvodne bol na Káčku nahodený komplet zvod+tlmič Akrapovič, ale chýba ku tomu Powercommander a sem tam to bolo cítiť. S vidinou cestovania do zahraničia som kúpil oem zvody aj koncovku, ale na to domáce jazdenie by bolo
| Montáž doplňku |
Komentářů:
| 1x |
Zúčastnil som sa na GP konanej na okruhu Mugello a motanie sa okolo okruhu na motorke v zástupoch ľudí sa podpísalo na šmýkajúcej spojke. Cesta domov prebehla našťastie v pohode a prišiel som až domov po vlastnej osi. Vý
| Údržba |
| 01.07.2024 |
Konečne sme sa s kamarátom stretli na okruhu a mal som možnosť pojazdiť na jeho novučičkej a slušne vykunenej mašine. Jedná sa o Kawasaki ZX-10R rv 2017. Cez zimu prebehla prestavba a ladenie motorky. Prvú rundu som šiel
| Vyjížďka |
| 11.06.2018 |
| 08.06.2018 |
Mojou šikovnosťou sa z trivialnej veci stáva súboj na hodinu
Asi nevím,co je náročného na výměně oleje v kardanu. Já to dělám tak,že vypustím starý olej a nový naleju přes čidlo ABS a hotovo za 20 minut.