Sice už jsem něco po složení odjezdil, nicméně to bylo trochu riskantní, neboť technická prohlídka jaksi skončila už v roce 2017. Odhodlal jsem se dojet na STK, kterou mám nedaleko svého bydliště. Co budu psát, nějaké mušky se našly, ale ne natolik velké, aby se mi nepodařilo s Čezetou projít.
Čímž vlastně začíná další fáze, a to postupně měnit díly, které jsou po vizuální stránce hezčí a vzhled motorky tím vylepšovat.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Nudíte se? Nekupujte si medvídka mývala, ale motocykl značky ČZ.
Motor jsem v domnění, že je potřeba půlit, donesl do Bačo-moto v Kosmonosích. Bylo mi řečeno, že to je zbytečné. Nakonec jsem nechal udělat pouze nový vý
| Oprava |
| 01.02.2025 |
| 25.01.2025 |
| 10100km |
Komentářů:
| 5x |
Poslední zápis do deníku starší více než dva roky? Je to možné? Asi ano, když se jízdy a pozornost tříští mezi více motorek. Pravda je, že jsem zelenou čízu trochu zanedbával, a jelikož je 350 víceméně v kupě a v módu zá
| Oprava |
| 21.11.2024 |
| 19.11.2024 |
| 10090km |
Komentářů:
| 1x |
V sobotu jsem se na Číze trochu toulal po okolí. Z Luštěnic vedlejšími silnicemi do Poděbrad, pak do Velkého Oseku a Kolína. Z Kolína do Nové Vsi, kde jsem si vyjel na rozhlednu Bedřichova vyhlídka. Odtamtud do nedaleké
| Vyjížďka |
| 15.08.2022 |