renocar_brezen

• 8
  • 9
  • 10
  • 9.8

Vloženo: 07.04.2025, Uskutečněno: 07.04.2025, Stav tachometru: 830 km, Zhlédnuto: 88x

Počas pár pekných dní sa podarilo spraviť nejaký nájazd v sériovom stave a cez víkend došlo ku výmene oleja po zábehu. Olej v pohode, piliny žiadne, iba klasické nečistoty zo spojky, takže spokojnosť v tomto smere. Procedúra výmeny je extrémne komplikovaná. 690ka tromfla dokonca aj EXCčko. Motor má 3 výpustné šróby, za dvomi z toho sú kovové sitká a ako bonus 2 rôzne papierové filtre. Drbačka na hovado. Ale zase interval na výmenu je slušný.

Zaregistroval som veľmi znečistenú brzdovú kvapalinu v expanzkách prednej aj zadnej brzdy. Celé som to nepreplachoval, kvôli ABS modulu ale vytiahol som špinavú kvapalinu z expanziek a doplnil čistou DOTkou.

Konečne som vymenil sériovú koncovku výfuku, ktorá je extrémne tlmí akýkoľvek zvuk. Nahodil som koncovku Sharon od Radeho, ktorú mi potvrdil výrobca, že je designovaná na origo airbox a sériovú riadiacu jednotku. Krátka testovačka neodhalila žiadny problém s prepadmi výkonu alebo flameoutmi, tak snáď to bude ok. Zvuk trochu lepší ale na 700ku jednovalec je to hodne bieda. PR7 znelo výrazne lepšie.

Zadná brzda nastavená na záber hlbšie. V stupačkách brzda zaberala prlíliš vysoko, možno aj to bol problém zašpinenej brzdovky.

cca 830km

Hodnocení (0x):

Komentáře
Honza-TA950 (13) napsal 07.04.2025 v 16:14

tu brzdovku bych pro klid duše propláchl, takhle špinavou ji nemám ani po 10kkm. Používám stahlbus bleeding valve což je dobrá pomůcka pro domácí mechaniky na usnadnění a urychlení práce. AXP kryt je super že je tišší než hliník co víc hluk odráží.

Nejnovější záznamy v deníku
  • Jarné prípravy

Prvá hrubá verzia motorky hotová. Fajn že všetko prišlo a stihol som namontovať ešte kým je motorka čistá. Obsah: Kryt motora AXP s chráničom pákovania, mini konzola od ADVspec rovnaká ako na 500ke. Analogicky vonkaj

Typ: Montáž doplňku
    Vloženo: 27.01.2025