Pořádnej motor pod prdelí a přechod na silnější motor . Úžasný zážitek při první jízdě ... Prostě cruisser Yamaha dragstar 1100 classic.
První dojmy - Pořádnej motor pod prdelí. Kus motorky. Změna je život. Každopádně respekt že začátku ,ale po 5 km ... drago super s mou výškou a váhou jsme si hned sedli jak prdel na hrnec. Pssst... I když dcera mu říká diavolo ?. ?
Chtěl jsem změnu.
Mam silničního cestaka , ale ... Už mě bolely záda ... Nohy ... Ruce...
Přechod byl nutný . Nechtěl jsem přijít o ten pocit jízdy .
Za mě ... Nejdřív jsem se viděl v dragstaru 650... Ale zkusil jsem 1100... A už nikdy jinak ...já to mega motorka s váhou ,která krásně drží na silnici. Stačilo mi 5. Km a věděl jsem ,že si budeme rozumět. A teď ... Ujeto asi 500 - 600 km od koupě ... A jsem spokojenej. Člověk si najednou i užívá věci kolem sebe při jízdě... Super ... Ty dva hrnky pod zadkem , když se rozdovadi... To je fakt příjemný a ten zvuk s těch výfuku ... Kdo nezažil ...neví ... Ještě po celé motorce je airbrush v černo-šedé barvě na nádrži milej Belzebub a na blatníků no prostě obluda jinak jakože slátanina plechu.
Každopádně s mou výškou 187 cm a váhou 94 kg i ve městě v poho ... Ale někdo lehčí či menší asi trochu dřiny.
Dálkový zatím tak 200 kilaku ... A necítím žádnou bolest a nikde prostě sedíte jak na supr gauči .
Prostě v mém případě dobrá volba .
Až bude více km opět se podělím o zážitky .
Tak užívej co hrdlo ráčí
Parada
Supr kousek.