krásná, černo-bílá, oldschool v retro provedení...
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha XVS 650 DragStar: Dal jsem na názor zkušených, v podstatě ale rozhodovala jen zkušenost.
První dojmy - Moje první moto, zaujal mě její mohutný vzhled, první svezení se sevřenýma půlkama, ale dal jsem to. Opatrně. S repektem. Prvních 100 km jsem si ji osahal, řadil a podřazoval, zkoušel. Všechno klape. |Mám pocit, že mi naprosto sedla.
Motorku bych doporučil pro - Začátečníci, ale i zkušení, co nikam nepospíchají, chtějí se na pohodu kochat a jízdu si maximálně užít. Určitě bych doporučoval trošku síly, respektu a nadšení.
Doplňky na motorce - 09/20 - přední padáky
03/21 - nové brašny (větší)
08/20 - Stroj jako začátečník jsem si pořídil po rozvaze se zkušenějšími, kteří mi ji doporučovali.
Svižná, na první dojem mohutnější (moje první moto), první dojmy z jízdy jsou skvělé, motorka krásně jede, drží v zatáčkách, ovladatelnost je výborná a motorka se chová velice poslušně. Protože jsem ji koupil nedávno,nemám uplně co tady vypisovat. Zkrátka pěkná, kvalitní motorka.
08/21 - Po pár set najetých kilometrů musím uznat, že mi Šedivka sedla. Do zatáček nádherně poslouchá, ve městech je klidná a lidé se i koukají. Kruháče jsou pro mě trošku problémem - jsem začátečník a tak stále hledám tu správnou pozici, ale rozhodně se to posunulo k lepšímu o proti začátku. Dálnice se Šedivkou je bomba! Při průměrné rychlosti 110km/h je to nejideálnější balzám na duši. Klidná, spokojená jízda, kterou si na maximum užíváte - pokud chcete předjíždět - stačí lehce zabrat za plyn - líbí se mi to prudké "zavrčení" pod zadkem a naprosto v klidu pokračujete.
Chce to mít ale velký respekt jak k motorce samotné, tak k okolnostím podmínkám (kamiony, silnice, osobáky, cyklisti). Venkovské kochání je balzám pro oči i duši. Při plynulé jízdě stačí málo k radosti. Mám nastaveno, že na motorce se nespěchá a tím spíš si tu jízdu v poklidu užívám.
Sedadlo s řidítkama mi vyhovuje, nebolí mě ruce ani záda, a když něco, natáhnu nohy na padáky a relaxuju. Spolujezdec je taky spokojená, pohodlí a užívání si jízdy. Na stupačky s přehledem dosáhne (165cm)..
Jediná věc na mé Šedivce je ta, že mám původní výfuk , je to spíš ješitnost než nutná potřeba. Ale...zvuk dělá motorku, nicméně je to o pocitu skvělé jízdy a ne o zvuku, ale chápete, že jo, co tím myslím...:)
Pěknej stroj, ať Ti dělá radost
Supr kousek.
Ať Ti ta potvůrka dělá jen radost. Pokud ji někdo před tebou nedal špatným zacházením zabrat, budeš jistě spokojen..
Fešanda
Ať ti bublá