Pohodlná, rychlá, obratná, rychlé cestování dostává nový rozměr.
Motorka koupena od rudach (Lhotka) - Další multice od Rudy, opět velká spokojenost, slovo chlapa ještě dnes něco znamená.
První dojmy - Zvykl jsem si během první cesty, ty zatáčky - to jde úplně samo, stabilita a jistota, no a ten motor, otáčky letí nahoru strašně rychle, DQS mi přijde lepší než u 1260, stejně jako cestovní komfort je jinde. Motor V4 topí, taky žere, ale je boží?.
Motorku bych doporučil pro - Pro cestovatele se sportovní duší.
Doplňky na motorce - Travel packet, kufry, tankbag, vyhř. hefty a sedačky, koncovka Akrap, malý sportovní štítek.
Pořád jsem nevěděl, jestli se mi vůbec bude naživo líbit, z fotek nic moc, navíc tvary předchozí 1260 jsou proste úžasný, no a co si budeme povídat, ten boží letmáč tam není že...
Ale, ta motorka je fakt naživo krásná, ten kukuč s LED světly, ty blikny v bočních plastech, budík ( vlastně tablet).
Zatím mame par km, týden v Alpách, pro mě velké plus je cestovní pohodlí, ochrana, hlavně batůžek si libuje posez, stelovatelnou sedačku spolujezdce, která je i vyhřívaná.
Líbí se mi pružné uložení všech kufrů a nový systém upínání těch bočních, zase je to posunuto o kus dal.
Ovládání posunu výšky štítku se zda trochu vachrlaté, nicméně funguje na jedničku. Kaslik na nádrži na telefon, to slicovani a potřeba celkem velkého stisku pro jeho otevření je asi jediná věc, co bych této motorce vytkl, ještě tedy to , jak ten motor umí (zvláště tedy když stojíte/popojizdite v koloně v 35stupnich) topit, taky žere, což ale není něco, co by mi nějak zásadně vadilo, spis je to úsměvný, když jezdíte s kamarádem, který sedla BMW GSA a vypadá to, ze oproti němu jste na benzince proste pořad.
Čau kluci, díky moc
Jj vím, to bylo asi jedinkrát když jsi byl za mnou
Alpy proběhly, brzo se chystáme zase... koukám ze jsi to taky jel protáhnout, Alpy a Slovinsko, paráda
Ahoj Honzo , koukám , že Alpy už si taky letos dal .
Musí to být super cestování ve stylu GT .
Jak máš tu fotku z pitlane v Mostě, tak ta malá tečka vzadu jsem já
krásna Honzo , užívej si krásnou Italku
Krasavice