Yamaha XVS 650 V-Star dovoz USA. Jsem druhý majitel v ČR
První dojmy - Byl jsem zvyklý na Dragstara 650 custom. Věděl jsem do čeho jdu. Oproti customovi se mi Classic zda mohutnější a lépe se ovládá do zatáček.
Psal se červen 2021 kdy jsem stále vlastnil Yamahu Dragstar 650 Custom. Nakednou se objevil inzerát kde byl na prodej V-Star 650 za 80tis. s najezdem cca 14tis.mil. Po chvilce váhání a přemýšlení jsem se rozhodl pro výměnu. I když výměna jedné 650 za druhou 650 je nelogická, mě se strašně motorka líbila. Byla jak nová. Už jen ty kufry mě zaujali (někomu se to nelíbí mě třeba ano a na cestování je to praktické). Hned jak přijela domů bylo nutné vyčistit karburátor a seřídit (3 roky stála v teplé garáži) proto ani známka po nějaké rzi. Rovnou jsem vyměnil olej, filtr, svíčky, olej v kardanu a kompletně rozebral kardan a vše promazal. Vyměnil jsem originál vyfuky za laďáky (homogolované). Od té doby už jen jezdim a užívám si pohodovou jizdu na cruiseru.
Za léto jsem najezdil cca 5tis. km a bez jakéhokoliv problémů. Jsem šťastný že jsem se nakonec rozhodl pro výměnu z Customa na Classica. Jízda se mi zdá pohodlnější než na customovi a to je stejná motorka.
Motorka jak lusk
Pěknej zachovalej kousek...taky jsem ji měl...akorát mi přijde, že ty kufry se k ní nehodí:)..ať slouží
Supr stroj.
Moc hezká