Rewaco RF 1 ST3, manuál, rok 2013, 3 místný family, motor Acteco Cherry SQR472, výkon 54 Kw.
První dojmy - Můj první trike, vlasně zakoupený, že si ho trochu upravím a nechám. Sice jsem původně nechtěl třímístnou verzi, ale nebylo v té době moc na výběr a tato tříkolka byla prostě krásná a chytla mě. Nakonec se ukázalo, že 3 místná má své výhody, při delších cestách.
Motorku bych doporučil pro - Pro ty, co si chtějí užít pohodovou jízdu.
Doplňky na motorce - Rádio s MP3 + reproduktory, třetí opěrka hlavy pro spolujezdce, při jízdě ve dvou, hodiny a zásuvka 12V s USB, přídavná zrcátka pro mrtvý úhel, upraven systém vyklápění zadní části bez nutnosti odmontování předního sedadla, vyhřívaní sedadla řidiče, teploměr s voltmetrem, kompletně zrekonstruované kola profi firmou do odstínu Dark chrom.
Trike, je prostě trike, kdo nevyzkoušel, neví, ale po x motorkách, jsem chtěl něco na opravdové vyjížďky krajinou bez stresu, prostě užít si jízdu. Toto trike naprosto splňuje. V současnosti se tříkolky stávají čím dál častějším prostředkem mezi motorkáři. Tato verze ST má výhodu, že odklopením zadní části máš přístup k celému sgregátu a tudíž opravy bez problémů a nutností odmontovat celou kapotáž. Motor Acteco Cherry SQR472 je původně rakouské výroby, v současnosti vyráběn v Číně...má to výhodu v možnosti sehnat spoustu dílů přes čínské prodejní platformy. Manuální převodovka 5 kvalt, řadí perfektně, bez problémů Kola Brock, tomuto trajku sluší. Jízda pohodová, výkon sice ne ohromující, ale dostačující, ovladatelnost perfektní...sedí jak motokára :).
Hmm, zajímavý strojek.
Tedy abych pravdu řekl, "trajk" s dokonale zakapotovaným motorem mne doposud jaksi míjel.
Kára působí sympaticky, jeden hned dostane chuť vyzkoušet, jak to jede a co všechno ty kobyly schované v "zadním kredenci" dokážou.
Pecka