PROFIL MOTORKY

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Když jsem jí poprvé viděl, zhrozil jsem se co to zas v tý Yamaze hulili. Časem jsem pochopil v čem je její krása a jedinečnost a už mě to nepustilo. Jak se říká - co se člověku líbí hned napoprvé dlouho nevydrží a k čemu člověk dojde až časem, to vytrvá..

Více fotografii

Motorka koupena od FIRMA:YMoto Praha (Praha 4-Braník)

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
BMW R nineT: důvod neuveden

První dojmy - Lehoučká ovladatelná motorka s neuvěřitelným fun factorem. Jsem už dřívější ročník a osmdesátky si moc dobře pamatuju :)

Motorku bych doporučil pro - Pro někoho kdo se chce na motorce bavit a má rád moderní techniku v nevšedním kabátku ;)

Doplňky na motorce - Přední štítek, progresivní tlumič řízení HyperPro, ochrana chladiče Evotech, zkrácený sportovní držák značky orig.Yamaha, ochrana motoru GB Racing, sada nastavitelných stupaček Gilles, zadní krovka, zadní tlumič Öhlins, full system LeoVince.

Julču jsem kupoval už v červnu, mám po první garančce a tuším, že tahle desátá by mohla být ta pravá. Jasně, že kluci z italského vlákna budou mít zase kecy, ale po uzavřené sázce o sud piva, že mi vydrží tak čtyři roky, je zase další důvod proč si jí nechat :)

Recenzí léty prověřeného tříhrnku CP3 je všude hafo a tak snad ani nemusím popisovat. Zvuk z airboxu a vejfucku dává tak akorát ten pravej pocit - ta příšernost bez koncovky co tam byla mi k tý chuligánský motorce tak nějak docela i seděla, ale nakonec šla stejně pryč. Rychlořazení oprotí Báwu je nebe a dudy a vylepšená reakce plynu přes systém „fly by wire“ je už příkladná. Podvozek tvrdej (výměna zadního tlumiče za Ohlins), sedlo jako prkno - ale to k tomu patří, brzdy dostačující...a víc člověk nepotřebuje. Úložnej prostor nula nula nic, tempomat úplně zbytečnej. Ale ten pohled ze sedla na tu velkou kovovou nádrž před sebou v té modré metle se nikdy neomrzí... :) Tahle motorka se buď líbí, nebo nelíbí. Nic mezi tím neexistuje. A to je na ní také to zajímavé - žádná šedá myš.

Nejnovější komentáře

StCe
StCe napsal 29.10.24 v 10:50 10b.

Ahoj-můžeš mi poradit kde koupím ty nastavitelné stupačky Giles.
Díky

jardakovarik
jardakovarik napsal 26.03.24 v 01:05 10b.

Krásná, chci jí taky a budu jí mít. "Když ji miluješ, není co řešit" 11 bodů

jawatar
jawatar napsal 19.01.24 v 10:45

Kráska, užij si jí!

tomasd.
tomasd. napsal 22.11.23 v 16:32 10b.

Více komentářů