Aprilia SR GT 125 Sport (stříbrná)
Pěkný a svižný skútr.
Pomůže mi doufám s případnou přípravou na větší moto.
Motorka koupena od FIRMA:K2 moto (Braník)
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha NMAX 125: Zvažoval jsem jen kvůli výhodě spojení s telefonem, ale Aprilka má taky modul jako doplněk a nakonec jsem jej nekoupil
Honda PCX 125: Párkrát jsem se svezl a dobrý, ale aprilka mi nakonec víc sedla.
První dojmy - Líbí: vyšší výška, větší kola do horšího terénu, pěkný design. Nelíbí: malá přihrádka na mobil nebo klíče, menší prostor na helmu pod sedlem (vyřešeno boxem).
Motorku bych doporučil pro - Myslím, že je moto vhodné pro někoho, kdo má jen řidičák A1 nebo B a chtěl by mít velké moto. Jako příprava mi to přijde ideální a člověk zároveň zjistí zda ho to bude bavit (rozhodně bude !) :-)
Doplňky na motorce - Přidány doplňky: zadní box shad 39,
nosič (montážní sada) Top Master SHAD AOSR12ST
Je to moje první moto.
Najeto mám aktuálně jen asi 150 km při zajíždění. Pomohla mi informace o zajíždění od jiného uživatele tady. Plánuji ještě k přídavnému boxu koupit hrazdu na řidítka a nějakou navigaci. Sice se dá jezdit přes hlasovou navigaci do helmy, ale náhled na trasu je občas důležitý.
Protože nemám zkušenosti s jiným strojem, tak nemohu objektivně hodnotit jízdní vlastnosti.
Při jízdě mám ale dobrý pocit a myslím že časem přejdu na větší moto. Jen se zajezdit a naučit se základy ježdění ve městě i mimo město, které řidič auta moc nemusí řešit (s ohledem na bezpečnost svoji i ostatních).
Taky jsem si ji letos pořídil a jsem s tím nadmíru spokojený