PROFIL MOTORKY

Aprilia SportCity One 125 (2012)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Další povoz nebo spíše vrak zachráněn ze sídliště . Už je to pro mě pomalu sport zachraňovat a oživovat tyto vraky dlouho odstavené.

Více fotografii

První dojmy - Ošklivý, zanedbaný. špinavý , zarostlý trávou a poškozený od vandalů. Ale +- kompletní, málo najeto a zdálo se to jako snadný projekt na zimu.

Motorku bych doporučil pro - Pro domácí kutily jako jsem já. Když je funkční tak pro kohokoliv. Pro mladý, pro starý ... Prostě pro všechny

Proč jsem si vybral tento stroj? Jelikož mě baví oživovat tyto zanedbané a dlouho odstavené vraky. Už od prvního pohledu dlouhodobě odstavené. Všude po skůtru mech , tráva, bláto , mrtvý hmyz , pavučiny a podobný poklady. Ale jinak kompletní , pneu, plasty a vlastně jako celek v pěkném stavu , když teda člověk odmyslí tu špínu atd. Párkrát lehnutá Aprilka bohužel byla ale na vzhledu se to moc neprojevilo.

Najeto nemám ještě ani metr , odtlačeno už pěkných pár kilometrů mít budu . Skůtr mám zatím pod plachtou u známého, potřebné díly ke zprovoznění již mám doma tak se můžu vrhnout na oživení. Aprilku nebo vlastně žabáka jak jsme skútra pojmenovali jsem již slyšel běžet s pomocí stříkání spreje do sání. Tak po namontování koupených dílů a vyčištění nádrže snad skůtr poběží i bez pomoci a já se na něm ještě letos povozím.

Aprilka koupena pro přítelkyni na naučení ale hlavně pro mě jako další z mnoha projektů na zimu. nalákala mě cena a to , že si ji můžu zprovoznit svépomocí.

Nejnovější komentáře

PSanec
PSanec napsal 12.11.24 v 12:46 10b.

Hezkej skutřík, šikovnej kutil.

Více komentářů