renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Pěkně to jede,málo to žere,nefouká na tom a je to moc pohodlné...prostě Forza

První dojmy - Můj první automat,doposud jsem řadil...ale asi mi to chybět nebude.Člověk si rychle zvykne.

Doplňky na motorce - Dopňků je na ní až dost.Snad všechny.Už chybí jen barevná televize a lednička.

Po předchozí skvělé Forze 350 ,na které jsem si během pár tisíc kilometrů vyzkoušel,že skútr je pro mne to pravé,jsem si pořídil větší a silnější radost. Motor znám důvěrně z NC 750X a vím,že je skvělý.
A je toto ještě vůbec skútr? Obrácené vidle,převodovka místo variátoru,pohon řetězem,dvouvál...
A i kdyby to skútr byl,je mi to jako vlastníkovi mnoha předešlých motorek fuk,už nepotřebuji vítr ve vlasech,stejně žádné nemám,naopak miluji tu pohodu,závětří,možnost jízdy v zimě,v dešti bez nepromoku,aniž bych zmoknul,to pohodlí,možnost natáhnout si nohy,jet a jen se kochat...a o tom to je,být při jízdě spokojený,šťastný,ať člověk jede na fichtlu,skútru,chopperu,nebo litrovém enduru...

Zatím ji mám velmi krátce,přišla zima,plískanice a moc se teď toho nenajezdí,ani nevyfotí.Ale pokud bude alespoň 5 stupňů a na silnicích sucho,neodolám.
Možná jedno negativum bych našel v uživatelském režimu Standard.Motor se zdá být v tomto režimu podtočený,vyšší kvalty to hází moc brzy a prostě si říkám,že takhle bych určitě nikdy neřadil.
Režim Sport je super,takový o dost divočejší,živější,na vyblbnutí.Líbí se mi. A tak jsem si uživatelský režim User nastavil někam mezi režim Standard a Sport a pro cestování se mi to zdá to pravé.

Nejnovější komentáře

MyKymco
MyKymco napsal 24.03.25 v 16:26 10b.

Zdravím srdečně. Koupil jsem začátkem března Forzu 750 model 2025, najeto zatím asi jen 700km, ale prozatím maximální spokojenost. Přesně jak píšeš, režim Standard není nic moc, podtáčí, režim Sport je OK, ale zase moc brzdí motorem. Model 2025 má dva User režimy, takže v obou jsem si nastavil minimální brždění motorem, v jednom trochu dřívější řazení (stále o mnoho lepší než Standard) a v druhém v podstatě režim Spor, ale bez toho brutálního brždění motorem. Myslím, že dobře vychytáno, ani jeden přednastavený režim mi nevyhovoval. Ale je to individuální, tak zaplať Bůh za tu možnost si to upravit.

Nicméně dotaz - rád cestuji na delší štreky, mám originál topcase + boční kufry (hrozná cenová palba, za tohle má Honda mínus, ale zase to dobře ladí ), takže jsem řešil navigaci, resp. držák na pouzdo mobilu (používám Mapy od Seznamu). Jak jsi prosím vyřešil ten držák? Podle obrázku to vypadá, že do díry na zrcátko na řídítkách. Je to tak? Já něco takového sehnal a vyhovuje mi to, nicméně i tak mě případně zajímá jiné řešení. Díky.

Robu
Robu napsal 13.12.24 v 14:29 10b.

Krasny skutr

Neeno
Neeno napsal 13.12.24 v 08:43 10b.

Mám rád čistě cestovní motorky a tohle s těmi kufry a plexi je super, ikdyž je to skútr.
Dávám 10 za to nastrojení

Tomr
Tomr napsal 10.12.24 v 12:30 10b.

Mám za sebou již 3 sezony s Forzou 750 a mohu po 23tkm doporučit jako příjemné ježdění kolem komína a středně dlouhé výlety ve dvou. režim USER je to pravé, STANDART a SPORT jen na chvíli blbnutí (podřazuje zase příliš brzo)

sfv
sfv napsal 10.12.24 v 09:56 10b.

Parádní skútr!

Více komentářů