Moje čtvrtá Ducati, tentokrát úplně jiný styl, než jsem byl celý život zvyklý.
Motorka koupena od FIRMA:MOTO ITALIA (Praha 10-Hostivař) - Kupoval jsem tam už druhou Ducati a jezdím dlouhodobě na servis. Naprostá spokojenost.
První dojmy - Neskutečně lehká a obratná motorka. I když je to stále Ducati a jízdu si musíte zasloužit a na motorce se hýbat, aby fungovala.
Doplňky na motorce - Vyhřívané gripy
Tmavé plexi
Origo brašny+nosiče (sundavací)
Po Scrambleru jsem zatoužil po něčem sportovnějším a svižnějším. Nic takového jsem nikdy nejezdil a neznal. Ale lákalo mě to. V létě 2023 jsem se rozhodl a začátkem srpna složil zálohu a objednal. Jelikož je tohle model, co se moc neprodává, neměli ani testovací stroj. Což mi vlastně nevadilo. Na žádné své motorce jsem se nesvezl a myslím, že to není potřeba. Sednul jsem si a bylo. Dost mě překvapilo, že ač působí sportovně, je ta motorka velice pohodlná. Nicméně jsem si musel počkat a vyzvedával si jí až 22.prosince. Nikde nebyla skladem, tak jsem čekal až jí v Bologni vyrobí. A vyplatilo se. Je to už model 2024. A ještě taková ta "pravá" Ducati, jelikož je zde Desmo, trubkový rám a jednostranné uložení zadního kola.
Je opravdu krásně hravá a obratná. Navštívil jsem s ní několik motoškol. Nejvíc mi pomohla Verča Hankocyová - doporučuju! Takže jsem se po skoro 20 letech ježdění naučil trochu jezdit. A poprvé v životě okusil i okruhy.
Co mě na motorce strašně baví je její univerzálnost. Je to skvělý sporťák, na kterém můžete tahat koleno po zemi. Je to fajn stroj na dojíždění do práce a dá se na tom i v pohodě cestovat. S motorkou jsem si rovnou koupil i cestovní balíček, kde jsou vyhřívané gripy a sundavací boční brašny. Projel jsem Rakousko a Itálii a strašně si to užil.
Bohužel od roku 2025 se už tenhle model nevyrábí.
Krásny stroj gratulujem! Hold všetci chcú iba SUV a potom sa takéto krásne stroje prestanú vyrábať. Aspoň si v budúcnosti udržia cenu.
Desmokrásavica
Tak užívej,vybral si dobře.
Supersport je skvělá motorka , najel jsem na něm přes 20.000km , takže mohu vše popsané jenom potvrdit