Dlouho jsem se rozmýšlel jaký motokolo si mám pořídit, skůtr mi moc k pleti nejde a na velký stroj mám málo najeto. Pro mě je V3 rozumný kompromis a nevypadá zle.
Rád bych psal jen chválu ale z jednoho celého měsíce jsem na motocyklu jezdil asi týden a zbytek byl v servisu. Drobné závady na motorce = Obrovský problém pro servis, zadní brzdu mi opravovali přes tři týdny.
Přesto už mám najeto cca. 1200km a až na "děské nemoci" jak tomu říkají v servisu jsem spokojený. Nedosahuji sice max. rychlostí jako ostatní (cca.105km/h - a to už je hodně "nasranej komár"). Běžná cestovní rychlost kolem 90km/h, spotřeba zatím přes 4l/100km, což se mi úplně nelíbí, ale snad si sedne.
Na našich silnicích moje záda hodně trpí, nejvíc samozřejmě na nečekané nerovnosti a vibrace při nižších rychlostech jsem taky chvíli zkousával, ale jezdím :)
V3 pořád budí pozornost v okolí, ať už "frajerským" dálkovým startem, mp3 přehrávačem anebo samotným vzhledem, což mě samozřejmě těší. Horší už je to s některými motorkáři na silnici, kteří "musí ukázat svoje koně pod kapotou", inu to je daň za slabýho číňana v silným obleku. Ale jak říkám, zatím jsem spokojený. Za pár týdnů při 3k dodán další zkušenosti.
bartyque
Supéééér
Opravdu zajímavá motorkochoperskutr přeji mnoho bezproblémových km bez nehod .Ať jezdí Dávám 10b.
Z blbcu co si potrbujou dokazovat ,,ty kone" si nic nedelej.
Zdravím a přeju hodně šťastných kilometrů bez nehod a bez závad
bartyque:na stránkách klubu je mailová adresa presidenta klubu,tak mu napiš mail a on tě zkontaktuje.Pro rychlost ten šéfův mail je green@motobiker.cz tak dofám že se ozveš.