koupil jsem jí na začátku prosince pořádně se ani nesvez tak se těším na jaro zatím na ní dělám a leštím pro mě užasný stoj,,když jí miluješ není co řešit-láska na první pohled"
Skušeností jen pár , za mlada simsona čas od času od bráchy MZetu pak dlouho nic a před dvěma lety jsem si koupil chopera jen 250 cínu na skoušku jestli mě to chytí a chytilo a fest teť v prosinci jsem koupi hafana svezl se zatim asi 150 km a jsem děsně nadšenej.
Tak po dalších najetych 1000km jsem ještě nadšenější je to supr stroj. Pár novejch uprav, doplňků a vyměn jako je olej, destičky, pneumatiky, zadní kufr s opěrkou, padáky které už se vyplatili když spadla ze stojánku a ještě nové předni plexi. Začíná se mi libit čím dál víc. Teť už jen pořádné počasí a jezdit.
Tak ujetý další tři tisíce a ejhle první velká oprava -volnoběžka.Nemilá a drahá tato záležitost ale zato velká nemoc bulíků i dragstárů,holt co se dá dělat ale i tak je to láska na první pohled.
Tak volnoběžka hotová oprava cca 9000 kč ale jen díky tomu,že se mi ten díl povedl sehnat z Ameriky.Byl tam kolega bulldokář a dovezl jí bez cla a daně jinak u nás to vyjde na cca 22000 kč supr úspora.
Tak jsem Bulldu vyskoušel do Alp jen tak na skok přes víkend a naprostá spokojenost jak s motorkou ta se spotřebou která mi klesla v průměru na neuvěřitlných 4,25l na 100km což si myslím že je supr.Takže další důvod proč tento stroj doporučit.
Právě se rozhoduju mezi Bulíkem a TDM 900,zatím vyhrává Bulík
Pěkná a zajímavá mašina!!!
ty vole tomu říkám srdcař
Rozborka motoru doma v obejváku u televize
To vidím prvně
Mnoho zdaru jak tobě tak i mašině, moc pěkné
pekna moto taky jsem ji chtel 10b
super vypadá a taky jede...to už vím, takže jasných 10b