Skvělej maxík kterej je fakt neodolatelnej. Pohodlí a radost z cestování po evropě.
Jen samé výhody a klady nikdy mě nenechal ve štychu. Zatím bez jediného problému po 17 tisících km jen normální běžná údržba. Zvládli jsme jak itálii tak i Alpy (Rakousko, Itálie, Švícarsko) v některých pasech i -4°C :D. Dokonale chránění celého těla atd.. Jsem sním nad míru spokojený. Můj cestopis s malaguti najdeš na http://www.scooterclubolomouc.cz
Malaguti Madison je výborný, velmi pohledný a jízdně povedený Ital
A jak píše kolega podemnou, je veliká škoda, že zrovna tuhle společnost postihlo v roce 2012 to, co si žádná solidní firma s tak dlouhou tradicí nezaslouží. Ale stalo se a nám uživatelům nezbývá než doufat, že nedojdou náhradní díly
No, budu doufat, že na cestách budu potkávat příznivce značky Malaguti častěji než dosud, vypadá to, že jsme docela vzácný, téměř ohrožený druh
Jinak koukám, že jste se před lety opravdu pěkně projeli (viz.foto), v letošním roce bych taktéž něco podobnýho rád podniknul, míst kam se podívat je spousta...v plánu je slavný Grossglockner v Rakousku, Orlí hnízdo v Německu a další
Hezký velikonoční svátky a po celý rok 2016 krásný cestovatelský zážitky...
Musím souhlasit, Malaguti Madison 125 velice povedený kousek, a vůbec všechny od 125 až po 400. Trochu rozdíl v motorech- Minarelli, Piaggi, snad jen u té čtyrstovky byly u někoho zaznamenány nějaké problémy, ale jedna paní povídala. Jen velká škoda, že tahle super značka z bankrotovala, nechci tomu věřit...oni určitě začnou znovu, třeba pod někým jiným, ale Malaguti to bude...to si fandím, ale hlavně Jí.!