Po dlouhém, složitém a zodpovědném rozhodování padla volba právě na Suzuki DL 650 V-Strom. Po ujetí prvních stovek kilometrů jsem si jistý, že to byla správná volba. Budu jen opakovat zkušenosti jiných...universální moto
Motorka koupena od FIRMA:RV moto (Klabava) - Naprostá spokojenost!!! Vřele doporučuji.
První dojmy - Píše se listopad 2011, venku mrzne. Můj první kontakt se omezil na několik málo metrů v okolí garáže :-) Nicméně, první dojem...respekt a nadšení zároveň.
Motorku bych doporučil pro - Vhodná i do začátku. Odpustila pár chyb. Pro cestovatele-velká sousta km nejsou problém.
Doplňky na motorce - Výbava: 3x kufr GiVi, padací rám RD moto, rozšíření bočního stojanu, držák navigace, krytu rukou, ukazatel zařazené rychlosti gipro, kryt motoru-vlastní výroba /funkční-ověřeno/.
Proč V-Strom? V kategorii cenduro 650 asi největší motorka, tzn. i při svojí výšce se na něj v klidu poskládám.
Zkušenosti? ...Průběžně.
Rok 2012:
První sezóna v sedla našeho Stroma dopadla na 1*. Najeto cca 6500 km s jedinou, nikterak složitou poruchou. V tomto roce ježděno spíše po ČR. Výjimku tvoří naše motodovolená v okoli Lago di Garda, což byla pomyslná třešnička na dortu roku 2012.
Více o našem prvním roce v deníku
Rok 2013:
Díky hodně zmatenému počasí všechny plány až tak nedopadly. Nicméně máme za sebou dovolenou po Rakousku. Několik úžasných výletů /viz. Deník/ a hlavně...všechny naše kosti a díly motorky jsou v pořádku pohromadě. Takže sezóna je úspěšně za námi, motorka v garáži pod plachtou a v hlavě spousta plánů na další roky /asi až do důchodu /
Rok 2014:
Sezóna ještě neskončila, několik postřehů tady musím uvést. Po návratu z dovolené jsem naprosto spokojen s výměnou převodů, která proběhla před sezónou. Strom neměl ani v těch nejhorších stoupáních problém. I ve velké zátěži se nechal plyn citlivě dávkovat. Na začátku roku jsem si byl jistý, že tenhle rok bude na Stromovi poslední. V duchu se mu musím omluvit. NEBUDE!!! Tahle motorka ještě chvíli zůstane doma
bomba, aneb jasnejch 1o bodů
Pěknej stroj
Pěknej Stromek
pěkná mašinka, modrá je dobrá
Pěknej Stromek hodně šťastných km...