Nevšední, krásná, ovladatelná...prostě moje Furynka. Koukala jsem po ní dlouho a nakonec je moje .
Motorka koupena od FIRMA:Honda Moto Liberec (Františkov-Lib - Dobré
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha XV 1900 Raider: Vyšší hmostnost, hůře dosáhnu na zem.
První dojmy - Vzhledem k hmotnosti více jak 300kg překvapivě dobrá manipulovatelnost na místě-nízké těžiště i sedlo. Je dlouhá ale ovladatelná. Nebolí mě z ní ani po delší době záda jako z předchozí motorky. Hladké řazení. Na ženu dost tuhé ovládání spojky. Pokusím se vyřešit příští sezónu.
Motorku bych doporučil pro - Pro každého, kdo chce elegantní moto, za kterým se každý ohlédne. I pro ženu zvladatelná velká mašina s dobrou ovladatelností.
Doplňky na motorce - Plotny řidiče, chromový kryt chladiče. Ten hlavně kvůli tomu, že se z něj lépe odstraňují nečistoty nalétané od předního kola než z plastu. Chromové kryty motoru a víčka brzdové kapaliny+nádobky brzdové kapaliny zadního kola. Opěrka spolujezdce. Originál malé plexi. Je sice malé, ale účinné. Padací rám.
Udělala jsem si trochu dříve radost k životnímu jubileu a koupila si tuhle krásku. Po prvních víc jak 1.000km mám následující zkušenosti. Velmi dobré jízdní vlastnosti. Zprvu jsem měla trochu obavy z dlouhých vidlí a široké zadní gumy. Zvláště po přečtení některých testů této motorky od motonovinářů (Motodeník). Je pravda, že zadní guma je široká (200), motorka je dlouhá - rozvor víc jak 180cm, ale u Hondy odvedli dobrou práci. Ostré zatáčky, kruháče,delší cesty...pohoda. Co se týká v testu vytýkanému chování na podélných nerovnostech, tak ty se myslím nelíbí žádné mašině...nezaznamenala jsem rozdíl proti mým předchozím dvěma motorkám. Jen manipulace na omezeném prostoru chce trochu cviku a počítat s váhou víc jak 300kg. Spotřeba si po pár set kilometrech krásně sedla a teď jezdím při pohodovém stylu jízdy za 4 na sto - to předchozí Spiritka brala minimálně stejně. Pro ženu pozitivní zjištění - velký zájem okolí. Shrnuto, podtrženo - spokojenst veliká . Září 2012 - najeto skoro 3.000Km, vše OK . Konec října 2012 ukončena sezóna. Najeto cca 3500km s úsměvem na tváři a spokojeností. Na úzké silničky tady v Krkonoších a Českém ráji jsem si ještě pořídila zachovalou Yamahu 535 Virago.
Už dvakrát jsem ji chtěl koupit, vždy byl někdo rychlejší. Je boží, jak já bych ji chtěl... Jiné hodnocení, než 10 není !
Krááásnááá
Ke 20tinám motorku?Dobrej nápad!
No ale co to Virago ?! Si dělám srandu
10bodů za krásu na druhou