Motorku jsem koupil 11.7.2012 položenou na levý bok. Vše opraveno a jezdíme
První dojmy - Svezení a odpružení je neuvěřitelně pohodlné ! :)
Když jsem jí viděl na inzerci, tak jsem hodně přemýšlel, jestli do toho jít. Přesvědčila mě příjemná cena, stav tachometru a měl jsem to do Ostravy kousek. Poprvé když jsem jí viděl "live" překvapila mě svou velikostí a vzhledem. Počítal jsem s tím, že jí budu muset dát trochu do kupy, ale to mi nevadilo. Další den jsem si pro ní přijel, vyřídili se úřední věci a hurá domů. Po príjezdu domů jsem jí hned sundal z vozíku, abych se projel aspoń po zahradě, protože nemá technickou. Po "vyřádění" jsem jí začal rozebírat, abych se na všechno podíval, jeslti je v pořádku. Byla to taková menší generálka celkového stavu. Po opravě točíme spolu kilometry neskutečně. Spotřeba se pohybuje kolem 3 litrů a to je paráda :). Je obutá na Continental ContiEscape a na suchu i na mokru drží parádně, nestalo se mi ještě že by v zatáčce nějak podkluzovala. Kvůli ceně a vzhledu na značku nehledím, zatím mi slouží stejně dobře jako by mi sloužil japonec. Aspoň jsem rád, že jí nikdo nemá v mém okolí, takže je tu jediná.
28.11.2012 Poslední projížďka při sluníčku, motorka odložena v garáži, baterka odpojená, řetěz namazaný a čeká se na výměnu oleje :)
26.12.2012 Prostě musel jsem jí vytáhnout :).. příjemných 7 stupňů a taky jsem musel vyzkoušet jak funguje termo vložka na nové bundě :)
31.13.2012 Počasí je opravdu příjemné, proto jsem se opět svezl. Překvapivě jsem potkal dost motorkářů, kteří jsou nedočkaví jako já :D a vytáhli svoje mašiny na silvestrovskou projížďku
13.6.2014 Prodána
super stroj, případné potřebné díly seženeš na www.hyosungmoto.cz
Pěkná mašina, tak ať ti to jezdí
Nemůžu si na nic vůbec stěžovat. Jede velmi dobře a ten zvuk na 125 je oproti jiným dvácám perfektní
. Je to věc názoru, na značku nehledím. Je ve výborné kondici a když se o ni staráš, nekazí se
Joo tak od tohodle stroje jsem dal ruce radši pryč a nelituju koupil jsem si Kentoya Trigger a jsem s ni moooc spokojenej.A za stejnou cenu jako byla tahle teda jestli Lifer nešel s cenou dolu.Ale jinač peknej stroj 10 b a at to rychle jezdí.
Už se to pomalu rýsuje :) Určitě někdy přijedu