Vzpomínka na krásné dětství, můj první stroj.
První dojmy - V devíti letech mi nechtěl nějak padnout do ruky, spíš mi padal z ruky. Byl neskutečně silný a těžký, nemohl jsem ho postavit na stojan.
Motorku bych doporučil pro - Pro fajnšmekry.
Doplňky na motorce - Zpětné zrcátko
Popisuji z pohledu devítiletého kluka.
Neskutečně dobrodružný stroj. Silný a rychlý. Strniště se míhalo neuvěřitelnou rychlostí ( až 55 km/hod. ). Hrozně těžko se stavěl na stojan. Po prve se mi to podařilo, když jsem uviděl příslušníka SNB v uniformě. Vyletěl na stojan a já se letěl schovat k tátovi do garáže. Strávil jsem na něm svoje dětství a část puberty ( od 9 do 17 let ). Tátovi tam nahoru posílám vzkaz - táto díky za tyto úžasné zážitky.
Jinak je stroj v originálním stavu, daroval jsem ho synovi, který ho po letech, kdy byl vyřazený z evidence přihlásil jako veterána. Jediné, co není original je sedlo a samozřejmě zpětné zrcátko - v roce 1960 nebylo potřeba a jak je vidět na špatném posledním obrázku, nebylo potřeba ani v roce 1969. Doplněno bylo až v roce 1974, kdy jsem po prve vyjel na komunikace. A taky musel mít za zadním kolem gumovou zástěrku podle nějakého tehdejšího předpisu.
Opravdu parádní kousek napěchovaný historií, navíc neskutečně zachovalej. Dávám 10b.
Krásný pionýr, dávám za 10.
Pěkný kousek... taky bych ho jednou chtěl sehnat a dát do cajku...
Nádherné
10b.