PROFIL MOTORKY

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Jawa 250 pérák je spolehlivá lehká motorka.Rozhodně se to nevirovná př: Ktm lc4 yamha 900rx husqvarna 250 cross ale na rok 51 je to skvělá motorka

Více fotografii

První dojmy - Po 30 letech v garáži chytla na po druhý najezdil sem sí asi 30 km a čekaly mě menší opravy nový náhon zrcátka přetěsnit kouhoutek vyleštit lak ,chromované věci potah sedla,rele dobíjení žárovky pláště .Dnes uš je motorka plně kompletní a pojízdná

Motorku bych doporučil pro - Pro skušenější jezce

Doplňky na motorce - elektrické dobíjení 12´kw

Jawa 250 pérák sám osobě spolehlivá a jednoduchá mototorka nikdy ! mě nikde nenechala .Pérák je legendární fiktivní český válečný hrdina. Během druhé světové války v období Protektorátu Čechy a Morava respektive po zabrání Čech a Moravy nacistickým Německem se objevila legenda o podivném skákajícím člověku, který mimo jiné bojoval proti německým okupantům. Tento člověk tehdy dostal jméno Pérák. Díky pružinám na nohách, s nimiž dokáže přeskakovat i ulice, později získal (zejména díky lidovým povídačkám) takové nadpřirozené schopnosti, že prý dokázal přeskočit celé vltavské údolí.

Nejnovější komentáře

jakubjezik
jakubjezik napsal 26.02.13 v 14:59 10b.

Super. Hlavně to nerenovuj. A zdá se mi, že ti chybí horní mazničky na přední vidli, tak ať ti tam nenapadá bordel

vanemuine
vanemuine napsal 26.02.13 v 12:54 10b.

Překrásnej péráček s kouzelnou patinou

Dolin
Dolin napsal 26.02.13 v 11:54 10b.

Jo ten je hezký!!

Vycho
Vycho napsal 26.02.13 v 10:30 10b.

jasných 10 b

EEE
EEE napsal 25.02.13 v 19:34

Taky bych byl za maximální originalitu

Více komentářů