Stará mašina která pořád slušně jede a nestojí na každém rohu
Motorka koupena od FIRMA:Jan Moravčík - Motoboardel (Chomut
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Honda VT 1100 Shadow: Kamarád jí koupil dřív
Honda VF 750C: Objem ničím nenahradíš
První dojmy - Spousta síly a dostatek pohodlí za přijatelnou cenu.
Motorku bych doporučil pro - Doporučil bych to veteránistovi se sportovním duchem
Doplňky na motorce - Na motorce jsou neoriginální řídítka,hefty,zrcátka, zadní samodomorobo opěrka a předkopy - vše už na motorce bylo při koupi jen předkopy jsem již odstranil
Těhle motorek v republice moc není což je výhoda i nevýhoda zároveň.Motor si přede velmi hladce a snáší nízké i vysoké otáčky naprosto hravě (v těch vyšších se cítí asi o kousek líp) a celé to posílá přes 6q převodovku s kardanem na zadní kolo.Brzdy jsou dle mne poddimenzované ale dá se na to zvyknout a hlavně ať už se jede na čmkoli je potřeba jezdit hlavou.Motorka je dost stará na to aby se jí vyhnuly dnešní "šetřící" trendy a tak se o ní dá říct poctivý železo.Tomu samozřejmě odpovídá i její váha která napomáhá kroucení v zatáčkách.Řidič i spolujezdec mají dostatek pohodlí ale ruku na srdce v jednom se jezdí vždycky líp.U klasického servisu (oleje filtry ...) nejsou žádné problémy ale pokud sháníte nějaké díly (světlo nádrž ...) tak máte celkem problém. Poruchy zatím jen dětinské-spuchřelé hadice od benzínu atp. Spotřeba je celkem značná - tady platí přísloví že pokud chceš aby kůň táhnul tak mu musíš dát pořádně nažrat. Motorce je nejlépe na silnici terén nee a ve městě snad nikoho jezdit nebaví nebo se pletu ??? Jak jsem psal výše díky dostatečnému výkonu a pohodlí si dokáži cestování lehce představit.
Foto po koupi s VT 1100 kterou mi "vyfoukl" kámoš
Drž se a přeji brzké uzdravení
Je to klenot, tak si ho považuj je to za 10 bodů
kardanku závidim .. pěkná klasika